Türkiye'ye en çok döviz getiren 4. turizm şirketi Meeting Point Turkey

Türkiye'ye en çok döviz getiren 4. turizm şirketi Meeting Point Turkey
Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 'Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı 2015' araştırması sonuçlarına göre, Meeting Point Turkey İlk 500 Hizmet İhracatçısı sıralamasında 17'inci, 'Turizm Hizmetleri' kategorisinde ise 4'üncü oldu.


Geride bıraktığımız yılda ülkeye 800 bin turist getiren ve 2015 yılında 300 milyon dolar matrah elde eden Meeting Point Turkey, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 'Türkiye'nin 500 Büyük İhracatçısı' arasında gösterildi. Şirket, 'İlk 500 Hizmet İhracatçısı' sıralamasında 17'inci; 'Turizm Hizmetleri' kategorisinde ise 4'üncü oldu.
 
Turizm sektörü için oldukça zor geçen bir yılı hedeflerini gerçekleştirmeyi başararak kapatan Meeting Point Turkey, 2017'de de başarısını sürdürmek için yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor. Şirket, tüm paydaşlarıyla sık aralıklarla gerçekleştirdiği strateji toplantıları ile zor geçeceği yönünde sinyaller vermesine rağmen 2017'de ülke turizminin tekrar çıkışa geçmesi için çalışmalarına devam ediyor.



Bu Haber 04.01.2017 - 15:55:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Bumbel 05.01.2017 - 02:39

    Cok basit .... bazilarinin Bodrumda Tesisleri var ...o tesisi de Meeting Point dolduruyor ....birinci , ikinci ve ücüncü doldurmuyor ....cünkü o tesisi kaale almiyor..... bunlar da isler kötü diye Meeting pointe yalakalik ediyor.....Bak kardes sizi haber ettik ... siz de bizi görün diye ..... Meeting Point un basindaki adam da Berlin fuarinda bu sefer Catlak Mavi degil de acik Turuncu Takimla dolasirken bunlara elini öptürecek .... Bak yadel ... Sirketi sattin kimlere biraktin ....

  • Merklı 05.01.2017 - 10:37

    Kendilerini tebrik ederiz. Dördüncü olan şirketin haberini yapıp, birinci ikinci ve üçüncü şirketlerin haberini yapmamak biraz ayıp değil mi ? Hatta isimlerini bile vermemek, neden ?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.