Dedeman Otellerinin yeni yönetim kurulu başkanı Ergün Demiray oldu

Dedeman Otellerinin yeni yönetim kurulu başkanı Ergün Demiray oldu

Türkiye’nin köklü otel gruplarından Dedeman Hotels & Resorts’un yeni yönetim kurulu başkanı Ergün Demiray oldu.


Dedeman Hotels & Resort’un tepe yönetimi Dedeman İstanbul’da düzenlediği basın toplantısı ile şirketin yeni yönetimini açıkladı.

Toplantıda konuşan grubun bir önceki yönetim kurulu başkanı Banu Dedeman, Dedeman Grubu için yeni bir dönemin başladığını belirtti. Dedeman markasının binlerce turizm profesyonelinin emeğiyle dört nesildir devam eden bir marka olduğunu kaydeden Banu Dedeman, “1968 yılında ilk otelimiz açıldı. Dedeman markası bizlerden daha büyük, dünyaya mal olmuş bir marka. Şimdi de markayı başka bir aşamaya taşımak için atılım zamanı.” diye konuştu.

Uluslararası standartlarda insan odaklı bir yönetim oluşturduklarını kaydeden Banu Dedeman, ilk defa şirketin yönetim kurulu başkanlığında aile dışı bir ismin getirildiğini kaydetti. Dedeman Grubunun yeni yönetim kurulu başkanının Ergün Demiray olduğunu duyuran Banu Dedeman, şirketin yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevine ise oğlu Murat Özmestçi’nin getirildiğini açıkladı. Dedeman, “Dedeman’ın yolculuğu farklı bir aşamaya geçiyor, Misafirlerimizin ve otel yatırımcılarımızın bize olan güveni, takım arkadaşlarımızın emeği ve Dedeman ile gönül bağı olan dostlarımızın desteği ile yeni birçok başarıya imza atacağız.” diye konuştu.



Bu Haber 19.02.2024 - 11:12:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.