Göksenin Kürkçü yeniden TÜROB yönetim kurulunda 

Göksenin Kürkçü yeniden TÜROB yönetim kurulunda 
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Genel Müdürü Göksenin Kürkçü, Türkiye Otelciler Birliği’nin Yönetim Kurulu Üyeliği görevine döndü

Yönetim kurulu başkanlığını Müberra Eresin’in yaptığı Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) yönetim kurulunda bir üye değişti. Radisson Hotel President Beyazıt İstanbul temsilcisi Recep Arifoğlu’nun TÜROB yönetim kurulu üyeliğinin sona ermesiyle, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Genel Müdürü Göksenin Kürkçü yeni yönetim kurulu üyesi oldu. Göksenin Kürkçü yaklaşık iki yıl önce de TÜROB yönetim kurulu üyesiydi. Ancak görev değişikliği sonrasında yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmıştı. Bu arada TÜROB yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Recep Arifoğlu da TÜROB başkan danışmanı olarak görevlendirildi. 

Yeni atamalarla ilgili bir açıklama yapan TÜROB Başkanı Müberra Eresin, “Sayın Recep Arifoğlu’da TÜROB’a desteği ve katkıları dolayısıyla teşekkürlerimizi sunarız. Başkan Danışmanı olarak tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Sayın Göksenin Kürkçü ile de daha önce Yönetim Kurulu’nda beraber çalışmış ve başarılı projelere imza atmıştık. Kürkçü’yü yeniden yönetim kurulumuzda görmekten mutluyuz” dedi.

30 yıllık kariyer yolculuğu

Turizm eğitimini New York City Technical College Hospitality Management bölümünde alan Göksenin Kürkçü, 30 yılı aşan kariyer yolculuğunda Crowne Plaza, Hilton NY, Renaissance Grubu ve Milford Plaza NY otellerinde ön büro, kat hizmetleri, yiyecek-içecek bölümlerinde yöneticilik sorumlulukları yanı sıra satış ve pazarlama müdürlüğü yaptı. 

WOW İstanbul Otelleri, The Marmara Grubu otellerinde genel müdürlük görevlerini yürüten Kürkçü, 2014 – 2018 yılları arasında Memorial Sağlık Grubu bünyesinde 13 hastaneden sorumlu otelcilik hizmetleri direktörlüğü ve icra kurulu üyesi olarak görev aldı. Koç Grubuna bağlı Divan Otelleri ve rezidanslarından sorumlu oteller direktörlüğü görevinde bulunan Kürkçü, 2022 yılından bu yana Wyndham Hotesl&Resorts bünyesindeki Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel genel müdürlüğü görevini sürdürüyor.


Bu Haber 12.03.2024 - 12:53:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.