Martı Otel İşletmeleri’nin yeni yönetim kurulu belli oldu

Martı Otel İşletmeleri’nin yeni yönetim kurulu belli oldu

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Olağan Genel Kurulunda, ilgili döneme ilişkin rapor ve hesaplar genel kurulda sunulurken, yönetim kurulu üyeleri yeniden belirlendi.


Martı Otel İşletmeleri A.Ş.’nin 01 Nisan 2022 – 31 Mart 2023 özel hesap dönemine ilişkin Olağan Genel Kurulu, İstanbul’daki HAN Spaces Piyalepaşa’da gerçekleştirildi. Söz konusu özel hesap dönemine ilişkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bağımsız Denetim Raporu, SPK ve TTK bilanço ile kâr-zarar hesaplarının ortaklara sunulduğu Genel Kurul’da Martı Otel İşletmeleri A.Ş. yönetimi de yeniden belirlendi.

Yapılan Genel Kurul ile birlikte Martı Otel İşletmeleri A.Ş.’nin yeni Yönetim Kurulu; Pakize Oya Narin (Başkan), Nurullah Emre Narin (Başkan Yardımcısı), Mine Narin, Hasan Emre Temelli, Zekeriya Serhan Altınordu, Hüseyin Ferit Volkan, Mehmet Erdoğan ve Ersin Taranoğlu’ndan oluştu.

Martı Otel İşletmeleri A.Ş.’nin 6 Aralık 2023’te gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda; yönetimde devamlılık, sürdürülebilirlik ve kurumsal yapının güçlendirilmesi amacıyla, imtiyaz hakkını da içeren esas sözleşmeye ilişkin değişiklikler Genel Kurul tarafından onaylanmıştı. Pay sahiplerinin ayrılma hakkı kullanmasına olanak sağlayan süreç ise 27 Aralık 2023’te tamamlanmıştı.



Bu Haber 05.01.2024 - 15:09:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.