Kilit Grup genç yeteneklere profesyonel olma imkanı sağlıyor 

Kilit Grup genç yeteneklere profesyonel olma imkanı sağlıyor 
Spora verdiği desteği bir adım öteye taşıyan Kilit Grup, hazırlıklara başladı. Antalya’nın genç basketbol ve voleybol oyuncuları üç ay sürecek ücretsiz antrenmanların ardından Cosmos Sports Center, basketbol ve voleybol takımlarını kurarak onlara rehberlik etmeyi planlıyor.

Antalya'da sporun ve genç yeteneklerin gelişimine katkıda bulunmak için yola çıkan Kilit Grup, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. 11- 16 yaş aralığındaki kız ve erkek basketbol ve voleybol oyuncularına açık çağrı yapan Kilit Grup, gençlere sunacağı ücretsiz antrenmanların ardından onlara profesyonel bir kulübün sporcusu olma imkânı tanıyacak. 

Kilit Grup otellerinden Nirvana Cosmopolitan bünyesindeki Cosmos Sports Center’da gerçekleşecek antrenmanlar üç ay sürecek. 5 Şubat'ta başlayıp 30 Mayıs'a kadar devam edecek antrenmanlarda başvuru yapan tüm gençlere profesyonel eğitim verilecek.

Antrenmanlar Burçin Badem liderliğinde yapılacak

Profesyonel basketbol eski oyuncusu ve Nirvana Hotels Sportif Direktörü Burçin Badem liderliğindeki deneyimli antrenör kadrosu eşliğinde yapılacak antrenmanlar; genç sporcuları geleceğin profesyonelleri haline getirecek şekilde düzenlendi. Genç sporcular için büyük bir adım olan bu antrenmanlar, onların gelecekteki spor kariyerlerinde önemli bir kilometre taşı olacak. Profesyonel antrenör ve kondisyonerlerden eğitim alan gençler hem kendi yeteneklerini keşfedip geliştirecek hem de eğlenceli ve rekabetçi bir ortamda takım ruhunu yaşayacak. 

Üç ay boyunca haftada üç gün sürecek ücretsiz antrenmanların ardından başarı gösteren ve gelişim kaydeden tüm sporcular, 2024-2025 sezonunda Cosmos Sports Center basketbol ve voleybol takımlarını oluşturarak onlara ışık olmayı amaçlıyor.

Ücretsiz katılım imkânı ve sınırlı kontenjan nedeniyle, ilgilenen 11 -16 yaş aralığındaki kız ve erkek basketbol ve voleybol oyuncularının ivedilikle Cosmos Sports Center’a başvurmaları bekleniyor. 

Başvuru için mail adresi: csc@cosmossportscenter.com 
Telefon numarası: 0 549 813 53 14


Bu Haber 03.02.2024 - 17:51:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.