Bentour Reisen 20. yıldönümüne eğitim programı ile başlıyor 

Bentour Reisen 20. yıldönümüne eğitim programı ile başlıyor 
Antalya’da kendi incoming acentesini kuran ve büyüme sürecini hızlandıran Bentour, 20. yıldönümüne personel eğitim programı ile başladı.

Bentour Reisen 40’tan fazla çalışanı ile geçen hafta sonu Side bölgesinde yer alan Crystal Palace Hotel'de 2024 eğitim programı için bir araya geldi. Rehberlik ekibinin tamamının yanı sıra, Bentour Reisen'ın kendi incoming firması Bentour Reisen AŞ'ye ait havaalanı ve transfer ekipleri de eğitimde yer aldı.

Almanya, Belçika ve Avusturya’davTürkiye uzmanı olarak faaliyet gösteren tur operatörü, ki günlük etkinlik boyunca çalışanlarına müşteri hizmetleri, rehberlik ve operasyon gibi ana konular üzerine eğitim verdi. Satış, misafir talepleri ve hizmet alanları gibi çeşitli sunumların yanı sıra şirket çalışanlarının görüş ve değerlendirmeleri de dinlendi.

Toplantının açılışını, kariyerine 56 sene önce rehber  olarak başlayan Bentour Reisen'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Kadir Uğur yaptı. Sahada bulunan çeşitli konuşmacılar arasında şef rehber İlhan Çelikli, ve Bahar Hür uçuş planlama konusunda; Bettina Sabel misafir talepleri ve şikayet yönetimi konularında, Vildan Erdin ve Zuhal Ergun da operasyon ve muhasebe konularında  sunumlar yaptı.

Bu yıl 20. kuruluş yıldönümünü kutlayan Bentour Reisen, Antalya'daki kendi incoming firmasını genişleterek, çalışanlarıyla birlikte daha iyi misafir hizmetleri sunabilmek için çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Misafirlerin seyahatini daha keyifli hale getiren hizmetleri arttırmaya odaklanan şirket, vermiş olduğu hizmetlere Antalya bölgesindeki tüm misafirlerine havaalanı ile otel arasında ve geri dönüşte en fazla 1 ara durak garantisi veren Quick-Transfer hizmetini sunuyor.

Bentour Reisen

Bentour Reisen


Bu Haber 15.03.2024 - 17:35:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.