Talha Çamaş'tan TÜRSAB seçim tarihine itiraz: Yasal değil!

Talha Çamaş'tan TÜRSAB seçim tarihine itiraz: Yasal değil!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından TÜRSAB'ı genel kurula götürmekle görevlendirilen isimlerden Talha Çamaş, medyaya yansıyan genel kurul tarihi haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Çamaş, söz konusu tarihin yasaya uygun olmadığını kaydetti.


TÜRSAB'ı genel kurula götürecek üç isimden biri olan Talha Çamaş, turizm medyasında çıkan ''Genel kurul 3-4 Mart tarihlerinde yapılacak'' şeklindeki haberlere ilişkin açıklama yaptı. Çamaş, ''Yasa açık. Seçilen üç kişi hafta başında bir araya gelerek önümüzdeki süreci ve takvimi planlayacağız. Yasa ne diyorsa o olacak'' değerlendirmesinde bulundu.



''O TARİHİN YASAYA UYGUN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM''

Genel kurulun tamamen yasaya uygun olarak yapılacağını kaydeden Tamaş, ''3-4 Mart tarihini kim söyledi bilmiyorum ama belirtilen tarihin yasaya uygun olmadığını düşünüyorum. Diğer iki arkadaşla da görüştüm. Bu habere itibar etmemek gerekir. Bizim tarafımızdan alınmış bir karar da bakanlık tarafından iletilmiş bir öneri de yok. Bu duyuru, birilerinin kendi arzuları doğrultusunda yapılmış bir duyuru olabilir.'' dedi.

''PAZARTESİ OLMASA BİLE SALI GÜNÜ...''

Heyet olarak ilk toplantılarını yapacakları bilgisini veren Talha Çamaş, pazartesi olmasa bile salı günü genel kurul tarihini açıklayacaklarını ifade etti.




Bu Haber 23.12.2017 - 14:16:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.