Rus operatör Türkiye'yi dengelemek için Yunanistan kartını açtı

Rus operatör Türkiye'yi dengelemek için Yunanistan kartını açtı
Uzun süredir Türkiye'de otel fiyatlarının aşırı derecede yükseldiğini belirten Rus tur operatörlerinden 'Türkiye'yi dengelemek' için ilk adım atıldı


TurizmGüncel - Dış Haberler

Intourist ile Mouzenidis Travel'ın Yunanistan destinasyonunda iş birliğine gitme kararı aldı. Yunanistan'daki otellerle ortak kontrat yapma konusunda anlaşan iki şirket, uçuş programlarını da birlikte ayarlayacak.

''TÜRKİYE'Yİ DENGELEMEK GEREKİYOR''

2019 sezonunda Yunanistan'ın Intourist için stratejik destinasyon olduğunu belirten şirketin genel müdürü Sergei Tolchin, ''Rus turistin tüm Türkiye sevgisine karşın bu destinasyonda rakipler ve turiste yeni seçenekler sunulması gerekiyor. Bazı şehilerde Türkiye çok büyük ve bu durum hem fiyat rekabetini hem de ürün çeşitliliğini etkiliyor. Bunu dengelememiz lazım. Öngörülerimize göre Yunanistan hem fiyatı hem uçuş mesafesi ve hem de hizmet kalitesi kültürel yapısı nedeniyle bu dengeyi sağlayabilecek bir destinasyon.'' ifadelerini kullandı.

''EN İYİ SEÇENEK YUNANİSTAN''

Intourist'in bu eğiliminin (Türkiye'yi dengeleme) devam edeceğini belirten Tolchin, bunlar arasında kendi incoming acentesini kurma veya güçlü iş birlikleri yapma seçeneklerinin yer aldığını kaydetti. Sergei Tolchin, ''Bu nedenle Yunanistan destinasyonunda Mouzedinis Travel ile iş birliğine gittik.'' dedi.

''MOUZENIDIS SAHADAKİ SORUNLARI KOLAYCA ÇÖZER''

Mouzenidis Travel'ın uzun yılla Yunanistan destinasyonunda faaliyet gösteren yerel bir tur operatörü olduğunu ve sahadaki sorunları kolayca çözeceğini kaydeden Tolchin, Mouzenidis ile yaptıklar iş birliğinin Thomas Cook'un tepe yönetimi ve hissedarları tarafından da kabul edildiğini dile getirdi.



Bu Haber 25.02.2019 - 15:46:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Kadir Uğur 26.02.2019 - 05:17

    Daha çok müşteri kaçacak. Şımarmazlar, verdikleri sözden dönmeler hayıra elamet değil. Allahdan bütün otelciler böyle değil , ama bir kaç tesisin yaptığı lanet bütün ülkeye öal oluyor. Hayırlısı

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.