Capital’den ODEON Tours’a turizm sektöründe liderlik ödülü

Capital’den ODEON Tours’a turizm sektöründe liderlik ödülü

Coral Travel Group’un yer hizmetleri alanındaki şirketi ODEON Tours, “Capital 500” ödül töreninde turizm sektörü liderleri kategorisinde birinci oldu.


Capital Dergisi’nin hazırladığı ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi’ araştırması sonucunda sektörlerinde lider şirketler ödüllendirildi. İş dünyasını buluşturan “Capital 500” ödül töreninde Coral Travel Group bünyesinde yer hizmetleri alanında faaliyet gösteren ODEON Tours, “Turizm Sektörünün Liderleri” kategorisinde birinci seçildi.

Ödülü ODEON Tours Destinasyonlar COO’su Ozan Somaklar teslim aldı. Somaklar, “Ülke ekonomimizin en önemli sektörlerinden biri olan turizmde lider şirket konumunda olmaktan gurur duyuyoruz. ODEON Tours, 1992 yılında kurulan Coral Travel Group’un ilk iştiraki olma özelliğini de taşıyor. O günden bu yana hem ODEON Tours hem de Coral Travel Group olarak büyüyerek geldiğimiz aşamada, 40 ülkede 90 destinasyona yayılan hizmet ağımızla Türkiye’nin öncü turizm markalarından biri olmayı başardık. Önümüzdeki yıllarda daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 17.05.2024 - 12:30:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.