Jazeera Airways ve Paximum seyahat acentelerine Nepal’i tanıttı

Jazeera Airways ve Paximum seyahat acentelerine Nepal’i tanıttı

Jazeera Airways ve Paximum, Nepal turizminin yeniden canlanması ve destinasyonun tanıtımı amacıyla gezi düzenledi.


Jazeera Airways ve Paximum, pandemi sonrası Türkiye'den Nepal'e seyahat eden ilk turizmci heyetini başarıyla taşıdı. Bu tarihi gezi, Nepal turizminin yeniden canlanması ve bu benzersiz destinasyonun tanıtımı amacıyla düzenlendi.

Seyahat acenteleri, Four Season Holidays DMC'nin ev sahipliğinde Nepal'in zengin kültürünü ve doğal güzelliklerini yerinde deneyimleme imkanı buldular. Grup, Chitwan, Pokhara ve başkent Kathmandu'yu ziyaret etti. Bu gezide acenteler, bölgenin turistik potansiyelini ilk elden görmüş oldular.

Paximum Global Travel Marketplace’den Serkan Selen; "Jazeera Airways ile iş birliği içinde, Türkiye'nin önde gelen seyahat acenteleriyle bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz unutulmaz Nepal Tanıtım Gezisi'nde, Himalayalar'ın mistik coğrafyasını keşfetmenin keyfini yaşadık. Bu muhteşem deneyim, kültürel zenginlikleri ve nefes kesici manzaralarıyla bizi büyüledi ve seyahat tutkumuzu daha da pekiştirdi. Nepal Tanıtım Gezisinde bizi en iyi şekilde ağarlayan DMC'ler Four Season Travel & Tours (Pankaj Pradhananga) ve Razdan Holidays'e (Monisha Gupta Chatrath) teşekkür ederiz." dedi.

Jazeera Airways Türkiye Satış Müdürü Arda İçil; "Paximum ile birlikte bu önemli geziyi organize etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Nepal'in Türkiye'de daha fazla tanınmasına ve bu eşsiz destinasyona olan ilginin artmasına katkıda bulunacağına inanıyoruz. Jazeera Airways, Türkiye ve Nepal arasında seyahatleri kolaylaştırmaya ve her iki ülke arasındaki turizm bağlarını güçlendirmeye kararlıdır. Tanıtım Gezimize destekleriyle ve katılımlarıyla güç katan Uluslararası Mice Endüstrisi Derneği (I-MICE) Başkanı Sayın Hüseyin Kurt’a teşekkür ederiz." dedi.

Bu organizasyon, Türk seyahat sektörüne Nepal'i daha yakından tanıma ve bu eşsiz destinasyonu seyahat severlere sunma imkanı sağladı. İş birliği içinde gerçekleştirilen bu gezi, iki ülke arasındaki turizm bağlarını güçlendirme ve yeni iş birlikleri oluşturma potansiyeline de sahip oldu.



Bu Haber 07.05.2024 - 13:43:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.