İşte Cosmos Theatre’ın yaz programı

İşte Cosmos Theatre’ın yaz programı

Antalya’da bulunan Cosmos Theatre’ın yaz programı açıklandı.


Cosmos Theatre’ın yaz programı belli oldu. Cosmos Theatre’ın şovları arasında Gravity, Cabaret, Club Cosmos ve Fridays Music Festival öne çıkıyor.

Rock müzikten baleye geniş bir yelpazeyi sahip Sound of Cosmos ve gastronomiyle teknolojiyi buluşturan Le Petit Chef ise beğenilerek izlenmeye devam ediyor. Ayrıca Antoine de Saint-Exupery’nin eseri Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi ve küçük denizkızı Aquata; çocuklu misafirlerden büyük talep görüyor.

Cosmos Theatre’ın akustik mühendislik ölçümleriyle desteklenen zemin ve duvar kaplamaları, optimum sahne görüş açısıyla birleşiyor. Cosmos Theatre, konserlerden özel gösterilere, sanat sergilerinden kurumsal toplantılara geniş bir yelpazede pek çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Sound of Cosmos, bir senfoni orkestrası, yetenekli akrobatlar, profesyonel balerin ve dansçılardan oluşan geniş kadrosuyla izleyicilerle buluşuyor. Rock müzikten baleye, klasik parçalardan unutulmaz bestelere geniş bir yelpazeyi harmanlayan bu yemekli müzikal gösteri; dünya repertuarındaki en sevilen parçaları, yerli ve yabancı film müziklerini güçlü koreografilerle birleştiriyor.

Cosmos Theatre, caz ile kabarenin birleşiminden doğan özel bir gösteriye ev sahipliği yapıyor: Cabaret. Cosmos Theatre için özel olarak hazırlanan bu yapımda, müzik ve dansın uyumuyla buluşan izleyiciler, bir yandan da şova uygun şekilde servis edilen akşam yemeklerini tadıyor.

Denizkızı Aquata’nın hikayesini anlatan müzikal, çocuklardan büyüklere herkese hitap ediyor. Deniz altı dünyasının gizemli atmosferini Cosmos Theatre’ın girişinden itibaren hissettiren bu gösteri, ziyaretçilerini su altının manzaralarıyla buluşturuyor.

Cosmos Theatre’ın gözde etkinliklerinden Fridays Music Festival, çok sayıda müzisyenin art arda sahneye çıktığı ve farklı tarzlarda müzik yaptığı bir festival. Akşamın erken saatlerinden gece yarısına kadar devam eden festival boyunca konuklar, hem müzikal bir yolculuğa çıkıyor hem de pek çok farklı lezzeti deneyimleme fırsatı buluyor.

İllüzyon sanatının ünlü isimleri Kıvanç ve Burak, bu sefer Cosmos Theatre’da "GRAVITY" isimli gösterisini icra edecek.



Bu Haber 18.05.2024 - 08:27:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.