ITB Berlin Fuarı'na katılan herkes bu formu dolduracak

ITB Berlin Fuarı'na katılan herkes bu formu dolduracak
Dünyanın en büyük seyahat fuarı ITB öncesi, koronavirüs nedeniyle yeni kurallar getirildi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Hızlı bir şekilde yayılan ve küresel seyahat pazarını ciddi şekilde etkileyen koronavirüs salgını, dünyanın en büyük turizm fuarı ITB için ek önlemler alınmasını berberinde getirdi.

Fuarın iptal edilebileceği haberlerine ilişkin açıklama yapan ITB yönetimi, fuarın planlanan tarihte (4 Mart) yapılacağını duyurdu.

İptal edilmeyecek

ITB yönetimi fuarı iptal etmezken, koronavirüs salgınına karşı yeni önlemler aldı. Buna göre fuara giden tüm katılımcılar, risk grubuna dahil olup olmadıklarını belirlemeye yardımcı olan bir formu doldurmak zorunda. Alınan karara göre formu doldurmayanlar veya risk grubuna dahil olanlar fuar alanına alınmayacak.

Risk grubu

'Risk gurubu' olarak kategorize edilecek kişiler ise, son 14 gün içinde Çin (Wuhan dahil Hubei Eyaleti, Wenzhou, Hangzhou, Ningbo, Zhejiang Eyaletindeki Taizhou bölgesi), İran (Kum Eyaleti), İtalya (Lodi Eyaleti Vo in Padua bölgesi) ve Güney Kore (Gyeongsangbuk-do) bölgelerini ziyaret etmiş kişilerden oluşacak. 'Risk grubuna' son 14 gün içinde koronavirüs salgınına yakalanmış biriyle temas edenler ve bu salgına ait semptomları taşıyanlar da dahil.

Fuar süresince salonların özel olarak dezenfekte edileceğini açıklayan fuar yönetimi, sık sık ellerini yıkalamaları, el sıkışmaktan kaçınmaları öksürme ve hapşırma konularında dikkatli olmları konsunda katılımcıları uyarıyor.

messe



Bu Haber 27.02.2020 - 09:41:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.