Elite World ITB Berlin’e katıldı

Elite World ITB Berlin’e katıldı
Elite World Hotels & Resort, turizm sektöründe Avrupa’nın turizmdeki en büyük buluşma noktası olan ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı. Zincir, fuarda farklı segmentlere hitap eden otellerini tanıtırken franchise iş modeliyle 2030’a kadar 50 otele ulaşma hedefini de sektörün öncüleriyle paylaştı.

8 markasını ve 11 otelini tanıttı

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen Avrupa’nın en büyük turizm fuarlarından ITB Berlin 2024’e katıldı. Turizm profesyonellerinin Avrupa’daki buluşma noktalarından olan ITB Berlin, bu yıl “Seyahat ve Turizmde Değişime Hep Birlikte Öncülük Etmek” temasıyla gerçekleştirildi. 4 farklı salon ve 17 tematik başlıkta gerçekleştirilen fuar, 24 bin yakın katılımcıyı buluşturdu. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarın katılımcıları arasında yer alan Elite World Hotels  & Resorts, dünya genelinden seyahat acenteleri ve turizm profesyonellerine farklı segmentlerdeki turizm şekillerine hitap eden 8 markası ve 11 otelini tanıtma fırsatı buldu. Fuarda ayrıca grubun franchise iş modeliyle 2030 yılına kadar 50 otele çıkma hedefi de sektör profesyonelleriyle paylaşıldı.

Global bir buluşma noktası

Almanya pazarı, Türk turizminin en büyük hedef kitlelerinden biri konumunda bulunuyor. 2023 yılında da Türkiye’yi ziyaret eden 6.2 milyon Alman turistle, Türkiye’ye en çok turist gönderen 2’inci pazar olmuştu. ITB Berlin Fuarı Alman pazarına yönelik bir fuar olmaktan çok global bir buluşma noktası özelliği taşıyor. 1966 yılından bu yana, turizm ve seyahat ekosistemi için yeni trendlerin ortaya çıktığı, ileriye dönük hedeflerin paylaşıldığı bir platform görevi görüyor. Yaklaşık 190 ülkeden katılımcı ağırlayan ITB Berlin’de sorumlu turizm, seyahat teknolojileri, macera seyahatleri, gençlik turizmi ve ekonomik konaklama gibi başlıklar bu yıl ilgi çeken seyahat kategorileri yer alıyor.


Bu Haber 06.03.2024 - 11:04:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Facebook’tan otel yatırımcısı mı ?

    Kenan 06.03.2024 - 07:58

    Bu otelin çok sık franchise reklamlarını görüyorum Facebook’ta. Mecra kitlesi itibariyle biraz zayıf görünen Facebook’ta otel yatırımcısı bulurlarsa çok büyük başarı hikayesi olur. Yinede bence fuarlara katılmaya devam etsinler bilmedikleri mecralara para harcamasınlar

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.