SanFlight, havayolu ekosistemine AJet'i ekledi

SanFlight, havayolu ekosistemine AJet'i ekledi

SAN Tourism Software Group'un havayolu entegrasyon SanFlight ekosistemine AJet’i ekledi.


SAN Tourism Software Group’un Türkiye’nin en geniş havayolu entegrasyon ağına sahip markası SanFlight, GDS'ler, LowCost tedarikçiler, direkt NDC havayolu bağlantıları ve 100'den fazla tur operatörünün charter uçuşlarının olduğu tedarikçilerden oluşan geniş tedarikçi ağına AJet'i de eklediğini duyurmaktan heyecan duyuyor.

AJet, SanFlight ekosisteminde NDC ve OtaApi entegrasyon seçenekleriyle yerini alıyor.

THY'nin bir markası olarak kurulan AnadoluJet, 31 Mart 2024'te AJet markasıyla yeniden doğdu. AJet, sadece yeni bir isim değil, aynı zamanda yolcularına modern ve ulaşılabilir fiyatlarla hizmet sunma vaadini de temsil ediyor.

Bu yılın yaz döneminde filosunda bulunan 95 uçak ile AJet, iç hatlarda 41, dış hatlarda 52 nokta olmak üzere toplam 93 noktaya sefer icra edecek. AJet, SanFlight ekosistemine katılarak, acentelere geniş bir destinasyon yelpazesine ve uygun fiyatlı uçak bileti seçeneklerine erişim sağlıyor.

SanFlight, acentelere özel online uçak bileti yazılım çözümleri sunmasının yanında, kendi yazılım ekibi olan seyahat acentelerinin de her GDS ve havayolu entegrasyonunu tek tek entegre etmelerine ve güncel tutmalarına harcayacakları zaman ve kaynak maliyetlerini de ortadan kaldırıyor.

Acente yazılım ekipleri SanFlight'ın tek bir API entegrasyonu ile SanFlight ekosistemindeki tüm uçak bileti tedarikçilerine kendi acente anlaşmaları ve web servis hesapları ile ulaşabiliyor. NDC entegrasyonları sayesinde havayollarının NDC'ye tanımladıkları özel fiyatlar ile acenteler müşterilerine daha uygun uçak bileti satışı yaparak kârlılıklarını artırıyor.

SanFlight, Türkiye'deki en kapsamlı NDC ve Direkt Web Servis entegrasyonları sağlayan platformdur ve dünyadaki birçok teknoloji partneri, global tedarikçi ve charter tedarikçileri ile entegredir.



Bu Haber 25.04.2024 - 15:19:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.