Kilit Grubu ITB Berlin’de yeni konseptlerini tanıttı

Kilit Grubu ITB Berlin’de yeni konseptlerini tanıttı

Kilit Hospitality Group (KHG), ITB Berlin Fuarı 2024'te Crystal Hotels ve Nirvana Hotels markalarındaki yeni konseptleri tanıttı.


Bu yıl Avrupa'nın önde gelen turizm profesyonellerinin bir araya geldiği ITB Berlin, “Seyahat ve Turizmde Değişimi Birlikte Şekillendirmek” temasıyla 5-7 Mart tarihleri arasında düzenlendi. Dört farklı salon ve on yedi farklı tematik başlık altında yoğun bir program sunan fuar, yaklaşık 24 bin katılımcıyı bir araya getirdi.

Kilit Hospitality Group, ITB Berlin Fuarı'nda Crystal Hotels markasının, yenilenen tesisleri ve hizmetlerini tanıttı.. Crystal Flora tesisi başta olmak üzere tüm gruba ‘pet friendly’ konseptinin entegre edileceği yanı sıra Crystal Centro, Crystal Palace, Crystal Prestige ve Crystal Tat Bbeach otellerinin premium segmente yükseltileceği açıklanan yenilikler arasında yer aldı.

Sürdürülebilirlik temasıyla bütünleşen Nirvana Hotels markasının ise Chi For Life Vegan Restoran, Luxy Pet Hotel, Me Spa by L’Occitane, Nirvana Wellbeing, Cosmos Clinic, Emilio, Cosmos Sports Center, Cosmo Fit ve Cosmo Bike markaları fuar katılımcılarına aktarıldı. 



Bu Haber 12.03.2024 - 13:27:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.