Genç turizmciler, vizyon tazeleyecek

Genç turizmciler, vizyon tazeleyecek
Kariyer ve Yönetim Topluluğu, kurulduğu günden bugüne yaptığı etkinliklerle başarılı çalışmalara imza attı. Kuruluşunun 4. yılında yine ses getirecek bir etlinliğe hazırlanan Kariyer & Yönetim Topluluğu 17 Mart 2015 tarihinde Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi konferans salonunda “Turizmde Vizyon” konulu bir konferans düzenleyecek.


Turizm sektöründe bulunan liderlerin kariyer öyküleri ve lideri oldukları işletmelerin başarıları,işletmelerin tarihi geçmişlerini konu alan bu etkinlikte, başarıya giden adımlar ve kariyer planlaması konuları işlenecek.

Toplantıda çok büyük zincirlerden olan JW Marriott, Rixos, Movenpick otellerinin Ankara genel müdürleri gençlere vizyon katacak!

Turizm Vizyon Toplantısı'na Gazi Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerinin yanı sıra deneyimli otel yöneticileriyle birlikte genel merkezi İstanbul'da bulunan Genç Turizmciler Derneği yöneticileri katılacak. Turizm sektöründe ve ilgili departmanlarda kariyer yapmış yöneticilerin deneyimlerini genç turizmcilerle paylaşmaları hedefleniyor.

Turizm sektöründe eğitimli eleman sayısı diğer sektörlere göre daha az bulunmakta. Bunun sebebi ise turizm sektöründeki eğitimli elemanların başka çizgilerde ilerlemesi. Kariyer ve Yönetim Topluluğu turizm eğitimi alan öğrencilerin, sektör liderlerinin deneyimlerini paylaşmasını ve bilgi/motivasyon açısından daha istekli ve üst düzey konuma gelmelerini istiyor.

Etkinliğe katılanlar arasında yapılan başvurular mülakatla değerlendirilerek yaz dönemi için 5 Yıldızlı bir Konaklama İşletmesinde 5 Katılımcımıza Staj/İş imkanı sağlanacak. Ayrıca Kariyer & Yönetim Topluluğu yine bir ilke imza atarak konferansa katılanlara e-sertifika verecek.



Bu Haber 12.03.2015 - 11:49:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.