Rus tur operatörleri Türkiye'deki en eğlenceli otelleri açıkladı

Rus tur operatörleri Türkiye'deki en eğlenceli otelleri açıkladı

Animasyon ve eğlence etkinliklerinin yaygın olduğu Türkiye'deki oteller, kimi zaman sırf bu programları nedeniyle bile turistler tarafından tercih edilebiliyor. Peki Türkiye'deki tatil otellerinden hangileri etkinlik ve eğlence programları ile Rusya pazarında öne çıkıyor?


Turizm Güncel – Dış Haberler

Çeşitli şovların, canlı müziğin, yıldız şarkıcıların, DJ performanslarının ve diğer etkinliklerin eksik olmadığı Türkiye'deki tatil otelleri, bu yönleriyle de Rusya'da dikkat çekiyor. Rus Tur Operatörleri Birliğinin (ATOR) bülteninde, ANEX Tour, Coral Travel, PEGAS Touristik, Intourist, FUN&SUN ve TEZ Tour’dan alınan verilerle, etkinlik ve eğlencede hangi otellerin öne çıktığı derlendi.

Önde gelen tüm otellerin kendine uygun etkinlikleri var

Tur operatörlerine göre NG Phaselis Bay, Gloria Hotels, Voyage Hotels, Kaya Hotels, Barut Hotels ve önde gelen diğer otellerde her akşam profesyonel şovlar ve konserler düzenleniyor. Otellerin eğlence etkinlikleri, kendi yapılarına ve hizmet anlayışlarına uygun olarak organize ediliyor.

ANEX Tour uzmanlarının gözünde eğlece programı kuvvetli oteller

ANEX Tour uzmanları ise sahne ve ışık gösterileri, festivaller ve gece partileri ile öne çıkan Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa, Nirvana Cosmopolitan, Alva Donna Exclusive Hotel Belek ve Alva Donna World Palace Kemer; her akşam animasyon programları düzenlenen Selectum Luxury Resort ve Selectum Family Resort ile düzenli olarak dünya yıldızlarını ağırlayan Regnum Carya'ya dikkat çekiyor. Bu otele tatile gidenler Christina Aguilera, Tom Odell ve çok sayıda ünlü sanatçının konserlerini ücretsiz olarak izleyebiliyor.

Coral Travel Group’un kendi otellerinde zengin bir program var

Coral Travel ise, başta Xanadu Resort Belek olmak üzere, Coral Group Hotels & Resorts bünyesindeki otellerde her akşam düzenlenen kosnerlere ve şovlara dikkat çekiyor. Amfi tiyatroda Latin Amerika'dan dansçılar, Asya'dan akrobatlar, Avrupa'dan illüzyonistler sahne alıyor. Otellerde sık sık Rus sanatçılar da sahne alıyor.

FUN&SUN Rixos Otellerine dikkat çekiyor

TEZ Tour, akşam gösterilerini seven misafirlerine Cullinan Golf & Resort Belek, Rixos Premium Belek ve NG Phaselis Bay'ı öneriyor. FUN&SUN ise DJ performansları ve ünlü Rus sanatçıları konuk etmesiyle öne çıkan Rixos Sungate ve Rixos Tekirova otellerini tavsiye ediyor. FUN&SUN ayrıca, Bellis Deluxe Hotel'de tüm yaz ünlü Rus sanatçıların konserler vereceğini kaydetti.

PEGAS’a göre eğlencede öne çıkan oteller

PEGAS Touristik ise hem gece hem de gündüz bir dizi animasyonun bulunduğu Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace, Club Hotel Phaselis Rose, Club Marco Polo, Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa'yı öne çıkarıyor. PEGAS ayrıca, DJ performanslarının yoğun olduğu Corendon Playa Kemer, Sorgun Akadia Luxury Hotel, Nirvana Dolce Vita ve Akra Sorgun Tui Blue Sensatori'nin genç Ruslar arasında rağbet gördüğüne dikkat çekiyor.

Rus operatörleri, Türkiye'deki en eğlecenli otelleri şu şekilde sıralıyor:

Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa

Royal Diwa Tekirova Resort

Regnum Carya

Club Marco Polo

Corendon Playa Kemer

Orange County Kemer Adult Only

Bellis Deluxe Hotel

Cullinan Golf & Resort Belek

NG Phaselis Bay

Sueno Hotels Deluxe Belek

Alva Donna Hotels

Rixos Hotels

Gloria Hotels

Hotels Nirvana

Kirman Hotels

Amon Hotels Belek

Adam & Eve



Bu Haber 13.07.2023 - 11:04:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Rus tur operatörleri Türkiye'deki en eğlenceli otelleri açıklamış. Kutlu olsun.

    ETEM SEVİK 13.07.2023 - 11:18

    Turkiye'deki en eğlenceli oteller konuklarına en iyi hizmeti versin dilerim.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.