Acanthus Cennet Barut Collection’da gastronomi ve jazz etkinlikleri düzenlendi

Acanthus Cennet Barut Collection’da gastronomi ve jazz etkinlikleri düzenlendi

Acanthus Cennet Barut Collection, gastronomi ve jazz’ın birleşimine ev sahipliği yaptı.


Acanthus Cennet Barut Collection, Side'nin tarihi ve kültürel zenginliğini, gastronomi ve caz müziğinin birleşimiyle buluşturan, Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Side GastroJazz Festivali'nin konuklarını ağırladı.

Etkinlikle, Side'nin marka değerini yükseltme ve seçkin turizmi destekleme vizyonunu benimseyen Acanthus Cennet Barut Collection, bölgenin gastronomi ve müzik sahnesine kattığı değerle ön plana çıktı.

Acanthus Cennet Barut Collection, seçkin şarap üreticilerinin katılımıyla Side'nin marka değerini yükseltme ve turizmi destekleme vizyonu kapsamında GastroJazz etkinliğinin konuklarına ev sahipliği yaptı.

Şarap uzmanı Şule Başaran’ın davetiyle Acanthus Cennet Barut Collection’da executive şef Özgür Çakıroğlu’nun hazırladığı öğle yemeğine katılanlar arasında şarap dünyasının önde gelen isimleri; Kavaklıdere'den Cevza Başman ve eşi Mert Emiroğlu, Vinoluş'tan Oluş Molu, Umurbey'den Umur Arıner, Gülor'dan Arzu Erem, Önolog'dan Saba Açıkgöz ve Suvla'dan Selim Zafer Ellialtı ve Gastronomi Birliği Antalya üyesi Muna İlhan, bu özel etkinlikte yerlerini aldı.  Michelin yıldızlı şef Renier Petrus Gerardus Brienen, eşi Maria Catharina Petronella Janssen etkinliğin konukları arasındaydı.

Acanthus Cennet Barut Collection Genel Müdür Yardımcısı Hasan Koçak, Band Turizm ve Ticaret A.Ş. Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Pınar Pehlivan ve Acanthus Cennet Barut Collection Yiyecek İçecek Müdürü Hasan Yüksel de etkinlikte konuklara eşlik etti.

Etkinlik, Acanthus Cennet Barut Collection'ın bölgeye olan gastronomi ve müzik katkısını bir kez daha gözler önüne serdi.



Bu Haber 23.10.2023 - 11:40:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.