Afrika Turizm Forumu kapılarını açmaya hazırlanıyor

Afrika Turizm Forumu kapılarını açmaya hazırlanıyor

Afrika Turizm Forumu, 20-21 Mayıs tarihlerinde Mısır’ın Sharm El Şeyh kentinden geçekleştirilecek.


20-21 Mayıs tarihlerinde Mısır'ın Shram El Seyh kentinde düzenlecek Afrika Turizm Forumu’nda Afrika'nın turizm potansiyeli sergilenecek ve sürdürülebilir turizm hedefleri için katma değer yaratılmasına katkıda bulunulacak.

Forumun açılış konuşmasını ATF Kurucu Başkanı Selçuk Meral, Mısır Başbakanı Mostafa Kamal Madbouly, Mısır Turizm ve Eski Eserler Bakanı Ahmed Issa ve GAFI - Yatırım ve Serbest Bölgeler Genel Otoritesi Başkanı Hossam Heiba yapacak.

Destinasyon oluşturma ve yönetme

Forumun açılışının ardından turizm sektörünün önde gelen isimlerinden Rixos Otelleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Destinasyon Oluşturma ve Yönetme konulu bir konuşma yapacak. Fettah Tamince, konuya ilişkin tecrübelerini bizler ile paylaşacak.

Lüks turizm markalarının başarısı

ATF Kurucu Başkanı Selçuk Meral’in yönettiği oturuma konuşmacı olarak katılan lüks turizm markalarının yöneticileri başarı sırlarını paylaşarak yüksek gelir grubuna hitap eden lüks turizm markalarını başarıya ulaştıracak yol ve yöntemler üzerine birer konuşma yapacak.

Oturumda Mısır turizminin önde gelen firmalarından Latif Group’un Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Abdellatif ve Accor Group Yaşam Tarzı ve Eğlence Markaları CEO'su Gaurav Bhushan konuşma yapacak.

Afrika- yeni gelecek

EABA Başkanı Dr. Yousrey Elsharkawi’nin moderatör olarak yer aldığı oturumda Sénégal Büyükelçiliği Müsteşarı Diallo Mamadou Seydou, Ruanda Cumhuriyeti-Kahire Büyükelçiliği İkinci Müsteşarı Alice Uwabeza ve Komor Adaları Turizmden Sorumlu Devlet Bakanı H.E. Moctar Ould Dada Hamdane konuşacak.

Lider pazarın gelişimi

Bu oturumda turizmde lider pazar olan CIS pazarının gelişimi ele alınacak. Oturuma CIS pazarından önemli isimler konuşmacı olarak katılacak. Konuşmanın moderatörlüğünü Antalya Kent Konseyi Turizm Grubu Başkanı ve NBK Touristik Genel Müdürü Recep Yavuz yapacak.

Konuşmacılar, CIS pazarının lider firmalarının yöneticileri olacak. Konuşanlar arasında FUN&SUN Yönetim Kurulu Başkanı Taras Demura, Pegas Touristik Koordinatörü Orhan Sancar, Anex Tour Russia Genel Müdürü Eldar Musaoğlu ve Rocket DMC International Hissedarı olan Roula Jouny yer alacak.

Almanya pazarı için Mısır ve Afrika

Bu oturumda Mısır ve Afrika’nın Almanya pazarındaki önemi, gelişimi ve geleceği Almanya pazarının lider firmaları ve isimleri tarafından ele alınacak. Raiffeisen-Tours RT-Reisen GmbH Uluslararası İş Geliştirme Danışmanı Hüseyin Baraner’in moderatör koltuğunda yer aldığı oturumun konuşmacıları Corps Touristique Başkanı Hannelore Hildegard Kleber, TUI Travel Star Basın Sözcüsü Michael Blum, FTI Group & Meeting Point Egypt CEO’su Hisham Nagi ve Voice4Africa’dan Julia Kathrin Kleber olacak.

Kıtadaki potansiyel

Afrika’nın turizm potansiyeli, Afrika Turizm Forumu ile keşfediliyor. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi ErolTürk’ün moderatörlüğünde gerçekleşecek olan son oturumda dünyanın sayılı seyahat acentelerinin önde gelen isimleri, kıtanın var olan turizm potansiyeli ile ilgili tespitlerini ortaya koyacak.

ATF24 Egypt kıtanın potansiyelini ortaya çıkaracak. Oturumda TSFE Turizm, Gayrimenkul ve Eski Eserler Alt Fonu CEO’su Amr Elhamy Aboul Enein, BTB Tours CEO’su Salih Gözcü, Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran ve Nakhal kurucusu Elie Nakhal konuşacak.

Forum programının ardından katılımcılar ATFGALA’da tekrar buluşacak.

B2B – day

Etkinliğin ikinci gününde ise Ulusal ve uluslararası turizm profesyonelleri, yatırımcıları, kanaat önderleri, politika yapıcılar ve karar vericiler B2B görüşmeler yapacak.

Bu görüşmelerin ardından günün sonunda Rixos Seagate Hotel’de gerçekleştirilecek After Party gerçekleştirilecek.  Bu etkinlik ile Afrika Turizm Forumu 2024 programı tamamlanmış olacak.

 



Bu Haber 18.05.2024 - 20:12:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.