Aska Otellerinden Almanya pazarı için önemli etkinlik

Aska Otellerinden Almanya pazarı için önemli etkinlik

Almanya’da faaliyet gösteren seyahat acenteleri Aska Hotels ve Sunexpress ortak organizasyonuyla Antalya’ya getirildi.


Almanya'da faaliyet gösteren Türk acenta sahipleri ve yetkilileri 24-27 Mart tarihleri arasında Aska Hotels & SunExpress ortak organizasyonuyla Aska otellerini görmek ve bölgeyi tanımak amacıyla info gezisi yaptı.

Hakan Ortatepe: Bu etkinlik Türk turizmine katkı sağlayacak

SunExpress Kuzey ve Batı Almanya, İngiltere  ve İskandinavya Bölge Müdürü Hakan Ortatepe geziyle öncelikli olarak Türkiye’nin uçuşlarda ulaşılabilir olduğunu göstermeyi amaçladıklarını ifade etti. Ortadepe, " Ayrıca Aska otellerini tüm acentalara yerinde göstererek, genel bilgilendirmenin yapılmasını sağlamak, genel anlamda Türk turizmine katkı sağlamak istiyoruz. Bu organizasyona ev sahipliği yapan Aska otellerine ve bu organizasyon planlamasını birlikte yaptığımız Aska otelleri Almanya temsilcisi Şenay Hanıma katkıları dolayısıyla ayrıca teşekkür ediyoruz. Pandemi öncesinde planladığımız organizasyonun 2.sini yaparak hem Aska otellerinin hem de diğer tesislerin tanıtımına katkı sağladığımız düşünüyoruz." diye konuştu.

Bünyamin Vural: Tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyduk

Aska Otelleri Satış ve Pazarlama direktörü Bünyamin Vural ise Almanya’daki Türk acenta sahiplerini her sene otellerinde ağırladıklarını söyledi. Pandemi sebebiyle son iki yıldır böyle bir etkinlik yapamadıklarını belirten Vural, " Tekrar bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Bu organizasyon planımız, Rusya Ukrayna savaşından önce yapılmıştı. Sezonun iyi veya kötü olması, bütün pazarların açık veya bazı pazarların kapalı olması gibi unsurlar bizim bu organizasyon planımızı asla değiştirmeyecek. SunExpress  firmasına da iş birliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Otelimize gelen acenta sahipleri sadece Aska Otellerine değil, diğer otellere de destek olmaya çalışacaklarını belirtti." dedi.

Şenay Yavşan: Etkinlik bölgedeki tesislerin tanıtımına da katkı sağladı

Aska Otelleri Almanya Temsilcisi Şenay Yavşan ise ikincisini gerçekleştirdikleri bu organizasyonla Aska otellerinin Almanya acenteleri nezdinde bilinirliğini arttırdıklarını ifade etti. Yavşan, " Organizasyonun, bölge tesislerine de ayrıca tanıtım katkısı oldu. Türk turizminin genel tanıtımına katkı sağlayacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.



Bu Haber 06.04.2022 - 09:10:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.