Genç Turizmciler Derneği Almanya’da ilk yurtdışı şubesini açıyor

Genç Turizmciler Derneği Almanya’da ilk yurtdışı şubesini açıyor
14 Nisan’da gerçekleşen genel kurul sonrasında sektörün her kesimiyle temaslarını hızlandıran ve çok farklı projelere imza atmaya hazırlanan Genç Turizmciler, 23-26 Haziran Tarihlerinde Zurih, Sturtgart ve Strazburg da temaslarda bulunacak.


14 Nisan’da gerçekleşen genel kurul sonrasında sektörün her kesimiyle temaslarını hızlandıran ve çok farklı projelere imza atmaya hazırlanan Genç Turizmciler, 23-26 Haziran Tarihlerinde Zurih, Sturtgart ve Strazburg da temaslarda bulunacak. 24 Haziran akşamı Almanya’nın Sturtgart şehrinde sektörün önde gelen turizmcilerinin ve bürokratlarının da katılacağı bir balo ile Avrupa ve Almanya’da ki ilk ofisinin tanıtımını yapacaktır. Türkiye ‘den birkaç milletvekili ve sektör temsilcisi de açılışa katılması bekleniyor. Der Spiegel 'e de röportaj verecek Genç Turizmciler bir sonraki şubelerinin Katar ve Dubai ‘de Eylül ayına kadar faaliyete başlayacağını bildirdi.


Bu Haber 18.06.2012 - 11:13:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet 19.06.2012 - 02:38

    Okuduğum üniversitede yaptıkları çalışmalar ile duymuştum.Gerçekten turizm sektörünün sorunlarını ele alan bir oluşum.

  • Emre 19.06.2012 - 01:49

    Turizm sektörü içerisinde başarılı işlere imza atan bir dernektir.Turizm medyasında haberlerine oldukça sık rastlanmaktadır.Yurt dışı projelerinde Almanya bu derneğin ilk ayağında yer almakta ve bunun ardından Zurih, Strazburg ve Dubai ile de temaslar halinde bulunulmaktadır.Türkiye de var olan turizm potansiyelini arttırmak ve gençlerin ön planda olmasını sağlamak amacıyla projeler yürütmektedir.

  • hasan birinci 19.06.2012 - 01:38

    genç turizmciler derneğini son bir kaç aydır çok yakından takip ediyorum. turizm sektörüne katkılarının ilerde daha da artacağını bu Almanya şubesiyle şimdiden kanıtlıyorlar. Almanyada Türkiye turizminin daha profesyonel olarak tanıtılması ve geliştirilmesi konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapcaklarından son derece eminim. Başarılarının devamını dilerim. saygılar.

  • 19.06.2012 - 12:22

    Haber dogru degildir Sube degildir, kenince bagimisiz bir Dernekdir

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.