Cyprus Royal Turizm Alman turizmcileri KKTC’de ağarlıyor

Cyprus Royal Turizm Alman turizmcileri KKTC’de ağarlıyor
Cyprus Royal Turizm ve SunExpress, Alman tur operatörlerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ağırlıyor.

KKTC merkezli turizm şirketi Cyprus Royal Turizm, KKTC’yi Avrupa pazarında daha bilinir bir destinasyon haline getirmek amacıyla çalışmalar yürütüyor. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla, Sunexpress Havayolları’nın iki grup halinde organize ettiği Alman turizmcilere yönelik bilgilendirme gezilerine, Cyprus Royal Turizm ev sahipliği yapıyor.

5 Mayıs Pazar günü Ercan Uluslararası Havalimanı’nından adaya giriş yapan 35 Alman tur operatörü temsilcisi, destinasyon incelemelerine başladı.

Üç gün sürecek bilgilendirme ve tanıtım gezilerinde, misafirler KKTC’nin tarihi ve turistik güzellikleri, yerel lezzetleri ve aktivitelerini deneyimleyecek. Alman turizmciler ayrıca adanın önemli otellerini, sahillerini ve turizm olanaklarını yerinde inceleme fırsatı bulacak. 

Geziyi düzenleyen Cyprus Royal Turizm yetkilisi Gültekin Yalaz, KKTC'nin turizm potansiyelini geliştirmek için etkili tanıtım yapılması, güçlü ve doğru iletişim ağlarının içinde yer alınmasının önemine dikkat çekti.

Adanın özellikle Almanya pazarında güçlü bir kültür destinasyonu olması için organize edilen geziler kapsamında Mayıs ayı içinde 40 kişilik bir tur operatörü grubu daha misafir edilecek.


Bu Haber 07.05.2024 - 10:18:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.