'Haksızlıklara ve engellemelere rağmen değişimi gerçekleştireceğiz'

'Haksızlıklara ve engellemelere rağmen değişimi gerçekleştireceğiz'
TÜRSAB başkan adayı ve Değişim Hareketi'nin lideri Firuz Bağlıkaya, Tekirdağ, Çorlu ve Silivri'deki acenteleri ziyaret etti. Bağlıkaya, tüm engellemelere rağmen zorlukların üstesinden geleceklerini ifade etti.


Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB genel kurulunun ertelenmesine rağmen seçim çalışmalarına devam ediyor. Değişimi gerçekleştirene kadar yılmadan çalışacaklarını ve haklı mücadelelerinden asla vazgeçmeyeceklerini dile getiren Firuz Bağlıkaya, Tekirdağ, Çorlu ve Silivri’deki Acenta temsilcilerini ofislerinde ziyaret etti.



''TÜRSAB'A HAK ETTİĞİ İTİBARI KAZANDIRACAĞIZ''

TÜRSAB seçimlerinin ertelenmesi konusunda eleştirilerini dile getiren bölge acenteleri genel kurulun yapılacağı tarihin netlik kazanmamasına tepki gösterdi. Meslektaşlarına bu konuda müsterih olmalarını söyleyen Firuz Bağlıkaya, tüm engellemelere rağmen zorlukların üstesinden geleceklerini ve değişim ruhu ile birlikte TÜRSAB’a hak ettiği itibarı kazandıracaklarını belirtti.

Koltuk kavgası için değil mesleki kaygılarla bu yola çıktıklarını yineleyen Başkan adayı, sektör temsilcileri olarak yaptıkları güç birliğinin mükafatını eninde sonunda alacaklarını ve yaşanan tüm haksızlıkları ortadan kaldıracaklarını vurguladı.














Bu Haber 15.12.2017 - 10:53:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.