'Virgin Atlantic'ın sahibi vergi ödememek için ülkeyi terk etti' iddiası

'Virgin Atlantic'ın sahibi vergi ödememek için ülkeyi terk etti' iddiası
İngiltere'nin en zengin altıncı ismi olan Virgin Atlantic Airlines'ın sahibi Richard Branson'un vergi vermemek için ülkeyi terk ettiği iddia edildi.

 
İngiltere'nin en zenginlerinden Virgin Atlantic Havayolları'nın sahibi Sir Richard Branson, İngiltere'yi terk ederek kendine ait vergi cenneti Neckher Adası'nda sürekli yaşamaya karar verdiği iddia edildi.
 
Sunday Times'ın haberine göre İngiltere'yi terk etme kararı alan Ada'nın en başarılı girişimcilerinden Sir Richard Branson, 20 yıldan fazla yaşadığı Oxford'daki gayrimenkullerini iki yetişkin çocuğuna sattı. Branson'un bu şekilde, İngiltere'ye ödemesi gereken milyonlarca poundluk vergiden de kurtulduğu iddia edildi.

Öte taraftan Scotmen.com'da çıkan bir haberde, Branson'un vergi ödememek için ülkeden ayrıldığı iddiaları yalanlandı. Haberde Branson'un, "40 yıldır Büyük Britanya'da gece gündüz çalıştım. Şirketler kurdum, binlerce kişiye istihdam sağladım, milyonlarca pound vergi ödedim. Şimdi 60'larımdayım ve hayatım boyunca harcayacağımdan daha büyük bir servete saibim. Dolayısıyla başka bir yere taşınmamda vergiden kaçmak gibi bir gerekçe olamaz." dediği ifade edildi.


Bu Haber 14.10.2013 - 11:11:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.