TUI Rusya erken rezervasyon dönemine ait ilk verileri açıkladı, işte lider ülkeler

TUI Rusya erken rezervasyon dönemine ait ilk verileri açıkladı, işte lider ülkeler
TUI Rusya'nın açıkladığı erken rezervasyon verilerine göre, lider ülke yüzde 60 ile Bulgaristan. Onu, yüzde 15 ile Yunanistan ve yüzde 15 ile Kıbrıs takip ediyor.


TurizmGüncel

Tur operatöründen yapılan açıklamaya göre, Bulgaristan'a yönelik talep artışı, Türkiye'ye alternatif destinasyonlar içinde bu ülkenin öne çıktığını gösteriyor. Talep artışında, ruble/lev kurunun da önemli bir faktör olduğu belirtiliyor.

TUI Rusya Satış Müdürü Natalya Smirnova, "2016 yaz sezonu için en çok aranan destinasyonların başında Bulgaristan'ın gelmesi, bu ülkenin favori yaz destinasyonu olma noktasında önemli imkanlara sahip olduğunu gösteriyor. Şu anda rezervasyonların derinliği ve çapı çok büyük değil. Ancak 2015'in aynı dönemiyle kıyaslandığında önemli bir artışın yaşandığı görülüyor. Dahası Bulgaristan, Rus vatandaşlarına vize kolaylığı da getirmek için adım atmaya hazırlanıyor." dedi.

TUI Rusya, erken rezervasyon döneminde Yunanistan, İspanya, İtalya, Hırvatistan Karadağ ve Kıbrıs gibi Avrupa destinasyonlarında çok sayıda yeni tesisi programına almış durumda. Şirket ayrıca, 29 Nisan tarihinden itibaren Krasnodar'a günlük uçuşlara başlıyor. Bu şekilde TUI Rusya, ülkede ilk defa iç turizme de giriş yapmış oldu.


Bu Haber 08.02.2016 - 13:27:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.