Eldar Musaoğlu: Erken rezervasyonun anlamını kaybetmeye başladık

Eldar Musaoğlu: Erken rezervasyonun anlamını kaybetmeye başladık

ANEX Tour Rusya Genel Müdürü Eldar Musaoğlu Erken rezervasyonun anlamını ve kavramını kaybetmeye başladıklarını ifade etti.


ANEX Tour Rusya Genel Müdürü Eldar Musaoğlu, Rusya’daki erken rezervasyon satışları hakkında açıklamalarda bulundu. Musaoğlu, “Doğru fiyat politikası ile Rusya’daki hedeflerimize ulaşabiliriz” dedi.

Tourism Today’den Haluk Özsevim’in haberine göre, iyisi ve kötüsü ile 2023’ü geride bıraktıklarını belirten Eldar Musaoğlu, “2023 geçmişte kaldı ancak geri dönüp neler yaşadığımızı iyi analiz etmeliyiz. Bu analizi gelecek yıllardan daha iyi verim alabilmek için yapmalıyız. Evet, 2024 için yapılan erken rezervasyonlar Rusya’da verimli ilerliyor. Bunu da erken rezervasyonların iyi gitmesi için zamanında yapılan doğru müdahalelere bağlıyorum. Yani incoming ve otelcilerimizin zamanında yaptıkları müdahale ve doğru fiyat politikaları önemli bir etken oldu” dedi.

“Türkiye’nin karşısında Dubai, Mısır ve Tayland gibi alternatifler var”

2024 yılı için Rusya’nın 25 şehrinden Antalya, Dalaman ve Bodrum’a uçak planladıklarını hatırlatan Eldar Musaoğlu, “Geçtiğimiz yıllara oranla yüzdesel olarak daha farklı bir noktadayız. Elimizden geldiğince büyümeye çalışıyoruz. Ama burada büyüme oranlarına bakıldığı zaman yaptığımız uçak programları doğru plan ve fiyatlarla çok daha iyi noktalara gidebilir. Unutmamak gerekiyor ki Türkiye’nin karşısında Dubai, Mısır ve Tayland gibi alternatifler var” şeklinde konuştu.

“Fiyat politikaları çok değişkenlik gösterdi”

Erken rezervasyonun anlamını ve kavramını kaybetmeye başladıklarını ifade eden Eldar Musaoğlu açıklamalarına şöyle devam etti:

“Erken rezervasyon satışları ile önümüzdeki 8-9 ayı görmek ve planlamak bizim için çok önemli. Bu da zamanında doğru fiyat politikası ile gitmemize bağlı. Erken rezervasyonun anlamını ve kavramını kaybetmeye başladık. Fiyat politikaları çok değişkenlik gösterdi. Erken rezervasyonun önemi ve mantığına geri dönmeliyiz. Yolcularımıza Ocak ayında aldıkları tatil ile Haziran ayında aldıkları tatilin fiyat farkını göstermemiz lazım. Ne kadar çok erken rezervasyon satışı yaparsak bizim için de otelci içinde iyi olur. Doğru ve zamanında yapılan fiyatlandırma otelcileri, havacıları ve tur operatörünü rahatlatır. El birliği ile erken rezervasyon kavramını pazara geri getirirsek çok güzel olur. Özetle erken rezervasyon satışlarında 2024 yılı 2023’e göre iyi gidiyor. Ama yine de dikkatli ve temkinli olmamız gerekiyor”



Bu Haber 22.03.2024 - 12:12:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Смешно

    Jr 25.03.2024 - 11:41

    Ах анекс тур

  • JR

    Senior Jr. 22.03.2024 - 05:42

    hahahaha, hiç güleceğim yoktu.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.