POYD'da önemli ayrılık

POYD'da önemli ayrılık
Ali Can Aksu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nden ayrıldığını duyurdu.


The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'daki genel müdürlük görevinden eylül ayında ayrılarak Turizoom International Hotel Management adlı turizm danışmanlık hizmeti firmasını kuran Ali Can Aksu, POYD ile tüm resmi iletişimini kestiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Aksu, şu ifadeleri kullandı:

''Bilgilendirme:

Değerli Meslektaşlarım,

Profesyonel Otel Yöneticiler Birliği (POYD) ile resmi bağlamda herhangi bir ilişiğim kalmamış olup, İstanbul Başkanlığım ve bu süreçte desteklerinden dolayı POYD Antalya Yönetimi, İstanbul BYK Yönetim Kurulu Üyeleri ve siz değerli üyelere ayrı ayrı teşekkür ederim.

Saygılarımla.''





Bu Haber 30.01.2017 - 14:59:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • GenclerGorur 30.01.2017 - 09:31

    Sn.Simsek sonrasi Dernege ne oldugu belirsiz bir suru insan doldu, Yonetim ilkelerinden ve kurulus vizyonundan cok uzakta kaldi. Baskanlari koltuklarini koruma ve yonettikleri otellerde sabitlenmek adina baskan olup kalifiyesiz ve turizmin degerini bilmeyen kisilerle dolu bir topluluk oldu. Her sey gibi bu dernek de dernekler coplugunde yerini aldi bana gore.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.