Kapadokya'da bir ilk: Kayakapı Premium Caves 'butik otel' belgesi aldı

Kapadokya'da bir ilk: Kayakapı Premium Caves 'butik otel' belgesi aldı
Dinler Hotels bünyesinde Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren Kayakapı Premium Caves-Cappadocia, bölgenin ilk 'butik işletme' belgeli turizm tesis oldu.


2013 yılının mayıs ayında kapılarını açan Kayakapı Premium Caves - Cappadocia, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'butik otel' belgesi almaya hak kazandı.

1 Eylül 2016 itibariyle 33 metrekare ile 253 metrekare arasında değişen büyüklükte 39 adet lüks mağara / kaya odaları ile hizmet veren tesis, 2014, 2015 ve 2016’da dünyanın en önemli seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor tarafından “Dünya’nın En İyi ve En Lüks 25 Oteli”, “Avrupa’nın En İyi ve Lüks 25 Oteli” ve “Türkiye’nin En İyi ve En Lüks 25 Oteli” ödüllerinin sahibi oldu.

DİNLER: GURURLUYUZ

Kayakapi Premium Caves - Cappadocia Genel Müdürü ve Dinler Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Dinler, “Bir çok sebepten ötürü zorluklarla geçen bir yıl yaşıyoruz. Böyle bir zamanda, Kapadokya gibi dünya markası olmuş bir bölgede butik otel belgesine sahip olan ilk ve tek otel olmak bizim için çok büyük bir gurur kaynağı oldu. Bize destek veren misafirlerimize, partnerlerimize, yerel yönetimimize ve personelimize çok teşekkür ediyorum. Bölgenin ilk butik oteli olduk ve bu sınıfın Kapadokya’daki tek temsilcisiyiz. Bundan sonra yükümüz daha da ağır. Ama hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki, Kayakapı Premium Caves - Cappadocia ve Dinler Hotels olarak Türk turizminin yüz akı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapısal özelliği, mimari tasarımı, tefriş, dekorasyon ve kullanılan malzeme yönünden özgünlük arz eden; işletme ve servis yönünden üstün standart ve yüksek kalitede hizmet veren, deneyimli veya konusunda eğitimli personel ile kişiye özel hizmet veren, en az 10 odalı tesisler ''butik otel'' sınıflandırmasına girerek Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından belgelendiriyor.



Bu Haber 02.09.2016 - 14:29:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.