Continent markası Kapadokya’ya geliyor

Continent markası Kapadokya’ya geliyor

Continent Worldwide Hotels, Kapadokya’da Continent Kapadokus Thermal Spa & Wellness otelini açmaya hazırlanıyor.


Continent Worldwide Hotels, yeni bir otel için yönetim anlaşması imzaladı.

Ihlara Emlak Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Pazarlama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından, 2023 yılında tüm tadilatları yapıldıktan sonra hizmete alınan ve aynı zamanda bölgenin en eski termal tesislerinden biri olan, Kapadokus Termal Resort, bugün karşılıklı atılan imzalardan sonra, Continent Worldwide Hotels tarafından yönetim anlaşması altında işletilerek yeni yüzü ve konsepti ile Nisan 2024 itibarı ile hizmete alınacak.

Continent Kapadokus Thermal Spa & Wellness ismiyle işletilecek otel 100 suite ve standard oda, termal havuzlar ve açık havuz, SPA, sauna, hamam, sağlıklı yaşam, fizyoterapi, ayuverdic mutfak ve üç yeni a la carte restaurant’ı ilehizmet verecek.

İmzaların karşılıklı atıldığı toplantıda yatırımcı Ihlara Emlak Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Pazarlama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin sahibi Ahmet Yaşar, grubun yönetim kurulu başkanı (CEO) Gülfem Yaşar Özberk ve Ahmet Cemal Yaşar, ortak olarak verdiği demeçte şunları dile getirdiler:

“Turizm ve otelcilik sektöründe uzun yıllardır yatırımlarımız devam etmekte. Geçtiğimiz sene açtığımız Kapadokus Termal Hotel için de tesisimizi bir sonraki seviyeye taşıyacak bir marka ile birliktelik yapma düşüncemiz de uzun zamandır devam etmekteydi. Bu süreçte yerli ve yabancı birçok marka ile görüşmelerimiz devam etti. Yerli bir kuruluş olmasına rağmen, yurt dışında da faaliyetleri bulunan Continent Worldwide ile de yollarımız bu sayede kesişti. Toplantılarımız sonucunda, yönetim anlaşması imzalayarak birliktelik yapma yolunda karar aldık”

Continent Worldwide Hotels Ülke Operasyon ve Franchise Geliştirme Direktörü Kemal Karataş ise "Yurt dışında hızla büyümeye devam eden grubumuzun yurt içinde de birçok yeni anlaşma ile kısa sürede hakkettiği yere geleceğine dair inancımız tam. İstanbul’da üç tesisimiz ve Ankara, Çanakkale, Biga, Bursa, Kayseri, Mardin, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da inşaatları devam eden tesislerimiz bulunmakta. 2024 yılı içerisinde, sırayla açılacak bu otellerin haricinde yeni görüşmelerimiz de bulunmakta. Yatırımcı dostu yaklaşımımız ve milli sermayeyi ülke içinde tutmak yolundaki gayretlerimiz, bizimle aynı değerleri paylaşan ve yerli otelcilik firmalarına destek veren yatırımcılarımızla birlikte çok güzel bir sinerji ile devam etmekte” dedi.

Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan ise, “Firmamızın gelişmesinde büyük rol oynayan her bir yatırımcımıza bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum. Ahmet Yaşar ve ailesine de, bu güzel tesisi güvenerek bizlere teslim etmelerinden dolayı ve yönetim anlaşması ile uzun soluklu bir ilişkinin ilk adımını atmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kısa sürede, bölgenin en popüler otellerinden biri olacağına inandığımız Continent Kapadokus Thermal Spa & Wellness, başarılı bir işletme olacak” dedi.



Bu Haber 15.03.2024 - 08:29:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.