Aydın Karacabay, Levni Premium Hotel için Accor’la anlaştı

Aydın Karacabay, Levni Premium Hotel için Accor’la anlaştı

Levni Hetels Grubu’nun açacağı 75 odalı Levni Premium Hotel, Accor Handwritten Collection markasıyla hizmet verecek.


Levni Hetels Grubu’nun Temmuz ayında İstanbul-Sirkeci’de açacağı Levni Premium Hotel, Accor Handwritten Collection markasıyla hizmete girecek.

75 odalı ve 150 yataklı Levni Premium Hotel, Türkiye’de ilk ve tek Accor Handwritten Collection olma özelliğini taşıyor.

Dubai’de gerçekleşen toplantıda ve ön imzaların atıldığı törene Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, Accor Orta Doğu, Afrika ve Turkiye, Premium, Orta Ölçek ve Ekonomi Markalar İş Geliştirme Bölge Başkanı Maya Ziade, Levni Hotels Genel Müdürü Enis Akcan ve imza töreninde Euro Design Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özbek ve iş insanı Mansur Yılmaz katıldı.

“Accor ile iş birliği yapmak için yola çıktık”

 Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, “Dünyanın en prestijli otel markası olan Accor ile iş birliği yapmak için yola çıktık. İnanıyoruz ki bu kıymetli yatırımı ve eşsiz lokasyonu Accor markasını da yanımıza alarak daha değerli kılacağız. Bu protokol imza töreninde beni yalnız bırakmayan ve Türkiye’den gelerek bu mutlu günümüzü paylaşan kıymetli dostlarım Nihat Özbek ve Mansur Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Yeni hizmete girecek otelimizin projesine verdiği yaratıcı çalışmalarından dolayı, Mimar Burçin Hazinedaroğlu’na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Türk turizm pazarına Levni Hotels’le girmek bizi heyecanlandırıyor”

Accor Orta Doğu, Afrika ve Türkiye, Markalar İş Geliştirme Bölge Başkanı Maya Ziadeh, “Tarihi yarımadanın zengin mirasını lüksle birleştirerek misafirlerine alışılmışın dışında bir konaklama deneyimi sunmaya hazırlanan Levni Premium, Accor Handwritten Collection Hotel İstanbul, yakında kapılarını açacak. Accor'un küresel olarak 40'tan fazla otel markasına sahip olduğunu, bunların 13'ünün Türkiye'de bulunduğuna işaret eden Maya Ziadeh, Handwritten Collection markasını, Türkiye turizm pazarına Levni Premium Hotel ile birlikte yeni markamızı tanıtmak için çok heyecanlıyız” dedi.

“Yeni bir dönem başlıyor”

Levni Hotels Genel Müdürü Enris Akcan ise, “Levni Premium, Accor Handwritten Collection Hotel, İstanbul’un kapılarını yakında misafirlerimize açacağımız haberini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Tarihi yarımadada, sektörümüzde yeni bir dönem başlatmayı hedefliyoruz. İstanbul’un en özel yeri olan Tarihi Yarımada’da yer alan bu kültür mirasında, tarih ve lüksün özünü birleştiren bir konsept ile misafirlerimize eşsiz deneyimler sunmayı amaçlıyoruz. İstanbul'da konaklama sektöründe fark yaratacak bu destinasyonda misafirlerimizle buluşmak için sabırsız ve heyecanlıyız’’ şeklinde konuştu.



Bu Haber 10.05.2024 - 15:19:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.