İngiliz turizm sektörü 85 yıldan bu yana gerçekleşen en büyük grevle boğuşuyor

İngiliz turizm sektörü 85 yıldan bu yana gerçekleşen en büyük grevle boğuşuyor
İngiltere 1926 yılında 2 milyon kamu çalışanının katıldığı grevden bu yana yaşanacak en büyük grevle karşı karşıya. Ülkedeki havalimanları sınır kontrolü memurlarının da katıldığı bugünkü grev nedeniyle büyük aksaklıklar yaşanacağını duyurdu.


Ülkedeki altı havalimanının işletme haklarına sahip olan BAA ülkeye giriş ve ülkeden ayrılış işlemlerinin 12 saati bulabileceğini açıkladı. Aksaklıklardan kaçınmak için bazı havayolu şirketleri bugünkü İngiltere uçuşlarını iptal etti. 

THY DE UYARDI
 
İngiltere'de kamu sektöründe bugün yapılacak grev için Türk Hava Yolları (THY) açıklamada "30 Kasım 2011 tarihinde Londra Heathrow ve Manchester Havaalanı varışlı uçuşlarımızı kullanacak olan yolcularımız, bu havaalanlarındaki grev dolayısıyla oluşabilecek aksaklıklardan dolayı pasaport kontrollerinde çok daha uzun bir bekleme süresiyle karşılaşabilirler" denildi Açıklamada şöyle devam edildi "Londra Heathrow veya Manchester havaalanları varışlı ya da çıkışlı THY uçuşlarında seyahat edecek olan yolcularımızın rezervasyonlarını aynı uçuş sınıfında olmak ve uçuşlarımızda yer olması kaydıyla 1-7 Aralık 2011 tarihlerine ücretsiz olarak değiştirme hakları mevcuttur."  


Bu Haber 01.12.2011 - 10:28:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.