İngiliz 'A Place in the Sun' programı Türkiye'ye geliyor

İngiliz 'A Place in the Sun' programı Türkiye'ye geliyor

İngiltere'de oldukça popüler olan 'yurt dışında emlak satın alma' programı A Place in the Sun Türkiye'ye geliyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

İngiltere'de kamu yayıncılığı yapan Channel4 televizyonunda yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesi olan A Place in the Sun programı Türkiye'yi radarına aldı.

Yurt dışında ev almak isteyen İngilizlere bir anlamda rehberlik yapan programın formatı, belli bir grubun bir ülkeye götürülerek bölgelerdeki satılık evlerin ve bu evlerin bulunduğu destinasyonun tanıtımından oluşuyor. Şirket daha önce bu programı sadece İspanya, Kıbrıs ve kısmen Yunanistan'da çekiyordu.

A Place in the Sun'dan yapılan açıklamada, 2024 yılında 'ev avcıları'nın yeni adresinin Türkiye olacağı, nisan ve mayıs ayları boyunca Türkiye'de çekimler yapılacağı belirtildi. Hayalindeki evi arayanların househunters@fftv.co.uk adresine başvuruda bulunmaları gerektiği belirtilen açıklamada, Türkiye'de mülk alanların içinde isteyenlerin programın devamı olan 'Sonra Ne Oldu?' programına konuk olabileceği belirtildi.

Programın ikinci serisinde ise, A Place in the Sun aracılığıyla ev alanların yaşamlarında meydana gelen değişiklik ve yeni evlerindeki yaşamları konu ediliyor.



Bu Haber 13.03.2024 - 09:58:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.