Hilton Worlwide'ın Avrupa'daki en iyi finans direktörü Türkiye'den

Hilton Worlwide'ın Avrupa'daki en iyi finans direktörü Türkiye'den
Xavier Renson, Avrupa'da bulunan toplam 180 Hilton Worldwide otelinde görev yapan 130 finans direktörü arasında “Yılın Avrupa Finans Yöneticisi” seçilirken, Işık Filiztekin “Yılın Doğu Avrupa Finans Yöneticisi” oldu.



Avrupa bölgesinde yer alan 180 Hilton Worldwide Oteli’nin ve 130 finans yöneticisinin katılımıyla Viyana’da Hilton Worldwide Avrupa Finans Toplantısı gerçekleşti. Bu yıl  üçüncüsü düzenlenen toplantıda İstanbul’daki Hilton Worldwide Otelleri’nin (Hilton İstanbul, Conrad İstanbul, Hilton ParkSA İstanbul ve Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn) Finans Direktörü Xavier Renson “Yılın Avrupa Finans Yöneticisi” ödülünü kazanırken, Hilton İstanbul ve Hilton ParkSA İstanbul Otelleri’nin Finansal Kontrolörlüğünü yapan ve aynı zamanda Avrupa Finans Projeleri Direktörü olan Işık Filiztekin  “Yılın Doğu Avrupa Finans Yöneticisi” oldu.

Xavier Renson 2003-2007 tarihleri arasında sürdürdüğü Conrad İstanbul’daki Finans Direktörü pozisyonu ile Hilton Worldwide ailesine katıldı. Xavier Renson 2007 yılı itibariyle İstanbul’daki Hilton Worldwide Otelleri’nin (Hilton İstanbul, Conrad İstanbul, Hilton ParkSA İstanbul ve Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn) Finans Direktörü olarak görevini devam ettirmektedir.

Işık Filiztekin 2008 yılında Hilton Istanbul ve Hilton ParkSA İstanbul’un Asistan Finans Direktörü olarak sürdürdüğü pozisyonu ile Hilton Worldwide ailesine katıldı. 2011 yılı itibari ile Hilton İstanbul ve Hilton ParkSA’nın Finansal Kontrolörlüğü ve Avrupa Finans Projeleri Direktörlüğü görevine getirildi.


Bu Haber 27.02.2012 - 12:10:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.