Conrad Istanbul’un finans, satış ve pazarlaması kadınlara emanet

Conrad Istanbul’un finans, satış ve pazarlaması kadınlara emanet
Conrad Istanbul Bosphorus, üst düzey yönetici görevlendirmeleriyle organizasyon yapısını güçlendiriyor.

İstanbul’un önde gelen lüks otellerinden Conrad İstanbul Bosphorus’ta üç üst görevlendirme yapılıd. Gerçekleşen görevlendirmelerle birlikte Gizem Ertuğrul finans müdürü, Gülin Genç lüks satış direktörü ve Ebru Dikdağ Tok Conrad Istanbul Bosphorus ve Hilton Istanbul Bosphorus satış direktörü olarak şubat ayı itibariyle yeni görevlerine başladılar.

Gizem Ertuğrul, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel Yönetimi bölümünden mezun olarak, Çırağan Palace Kempinski’de otelcilik kariyerine başladı ve ardından Hilton ve Accor Grup otellerinin finans departmanlarında çeşitli görevlerde çalıştı. 2014 yılında Raffles Istanbul ‘da krediler müdürü olarak işe başlayan Gizem Ertuğrul, on yıl içerisinde sırasıyla muhasebe şefi, ardından finans direktörü yardımcısı olarak terfi etti. Şubat ayı itibariyle Conrad Istanbul Bosphorus bünyesine dahil olan Ertuğrul, finans müdürü olarak yeni görevine başladı.

Gülin Genç, 2010 yılında Maltepe Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra Conrad Istanbul Bosphorus rezervasyon ofisinde stajyer olarak kariyerine başladı. 2011 yılı itibariyle sırasıyla Conrad Istanbul Bosphorus & Hilton Istanbul Bosphorus devlet işleri & diplomatik ilişkilerden sorumlu olarak çeşitli görevlerde yer aldı. 2022- 2024 yılları arasında ise Conrad Istanbul Bosphorus devlet işleri & diplomatik ilişkiler ve kurumsaldan sorumlu datış Ddrektör yardımcısı olarak çalışan Gülin Genç, şubat ayı itibariyle lüks satış direktörü pozisyonunda görevine devam ediyor.

Ebru Dikdağ Tok, 2009 yılında Akdeniz Üniversitesi Turizm & Otel Yöneticiliği bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Conrad Istanbul Bosphorus & Hilton Istanbul Bosphorus Grup, kongre & etkinlikler satış yöneticisi olarak çalışmaya başladı ve sırasıyla satış müdürü yardımcısı ve satış müdürü pozisyonlarına terfi etti. Conrad Istanbul Bosphorus bünyesinde onuncu yılını doldurarak Conrad & Hilton Istanbul Bosphorus satış direktörü olarak terfi eden Ebru Dikdağ Tok, şubat ayı itibariyle yeni pozisyonunda görevine devam ediyor.


Bu Haber 13.03.2024 - 13:24:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.