Hilton Maslak’a 3 kadın yönetici

Hilton Maslak’a 3 kadın yönetici

Hilton Istanbul Maslak, üç departmanda kadın yönetici görevlendirdi.


Hilton İstanbul Maslak’ta Sumru Tüzüngüven misafir ilişkileri müdürü, Sinem User kat hizmetleri müdürü ve Berna Gümüş Karataş ise gelir ve rezervasyon müdürü olarak göreve başladı.

İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu olan Sumru Tüzüngüven, Four Seasons Hotel Sultanahmet’te başlayan kariyerine Polat Renaissance Hotel, Wow Istanbul, The Marmara Şişli, The House Hotel Bosphorus & The House Hotel Nişantaşı, Hilton Bakırköy, Elite World Hotel Europe gibi otellerde ön büro, müşteri ilişkileri, satış ve pazarlama gibi pozisyonlarında devam etti. Tüzüngüven son olarak, Dosso Dossi Hotels’te operasyon müdürlüğü görevini yürütüyordu.                       

Haliç Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu olan Sinem User, mesleğe 2011 yılında The Marmara Taksim Otel’de kat hizmetleri Süpervizörü olarak başladı. Ardından Hilton Bomonti ve Hilton Garden Inn Çorlu otellerinde deneyim edinen User, son olarak Sheraton Istanbul City Center’da Executive Housekeeper görevini sürdürüyordu

Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Mezunu olan Berna Gümüş Karataş ise profesyonel iş yaşamına 2001 yılında Polat Renaissance Istanbul Hotel’de resepsiyonist olarak başladı. Sektörde 20 yılı aşkın deneyimi bulunan Karataş, Crowne Plaza & Holiday Inn, Wow Istanbul, Wyndham Grand Istanbul Europe gibi otellerde rezervasyon, satış pazarlama ve gelir yönetimi pozisyonlarında görev aldı. Karataş, son olarak Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de Revenue Manager olarak görev yapıyordu.



Bu Haber 16.08.2023 - 11:21:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.