Fatih Günkent DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’nın genel müdürü oldu

Fatih Günkent DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’nın genel müdürü oldu

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’da genel müdürlük görevine Fatih Günkent getirildi.


Geçtiğimiz aylarda kapılarını açan Şanlıurfa’nın ilk uluslararası beş yıldızlı oteli DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’nın genel müdürü, Mersin HiltonSA’da operasyon direktörü olarak görev yapan Fatih Günkent oldu.

Adnan Menderes Üniversitesi’nde Turizm Yönetimi ve Otel İşletmeciliği / Konaklama üzerine lisans eğitimini tamamlayan Günkent, Cambridge Üniversitesi’ne bağlı Girton Collage’de eğitimine devam etti. 2004 yılında Hilton ailesine katılan Günkent, 2008 yılından bu yana Hilton Istanbul Bosphorus, DoubleTree by Hilton Malatya, Adana HiltonSA, Mersin HiltonSA’da önemli pozisyonlarda görev alarak markaya ait yeni açılan ve mevcut otellerde önemli roller üstlendi. 

Fatih Günkent “Şanlıurfa’da açılan şehrin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, sadece bu ilde değil, tüm Güneydoğu Anadolu bölgemizin turizmine değerli katkıda bulunacak ülke adına çok değerli bir projemizdir. Şehrin turist hacmini artırmaya da vesile olan otelimiz, modern toplantı salonları ile de önemli toplantı ve etkinliklere ev sahipliği yaparak iş dünyasını Şanlıurfa’da ağırlıyor.” dedi.



Bu Haber 05.09.2023 - 10:51:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.