Rainer Gieringer Hilton İstanbul Bomonti’nin yeni genel müdürü oldu

Rainer Gieringer Hilton İstanbul Bomonti’nin yeni genel müdürü oldu

Hilton İstanbul Bomonti’nin yeni genel müdürü Rainer Gieringer oldu


Hilton İstanbul Bomonti’nin genel müdürlüğüne otelcilik sektöründe ve Hilton grubunda 28 yıllı deneyime sahip Rainer Gieringer getirildi.

Gieringer’in Hilton Istanbul Bomonti’ye gelişi iş ortaklarıyla birlikte yaklaşık 400 davetlinin katıldığı özel bir gecede kutlandı. Açılış konuşmasında iş ortaklarına teşekkür eden Rainer Gieringer, yeni projelerinden ve hedeflerinden bahsetti. Hilton İstanbul Bomonti’nin açıldığı 2014 yılından beri Türkiye ve İstanbul turizmine katkı sağladığını belirten Gieringer, bu misyonu artırarak devam ettireceklerini iletti.   Gieringer global misyonlarına paralel olarak otelde sürdürülebilirlik hedeflerine yatırım yapmaya devam edeceklerini de belirtti.

İstanbul Alman Lisesindeki eğitiminin ardından Avusturya Hotelfachule Villa Blanka Otelcilik Yüksekokulundan mezun olan Rainer Gieringer, 1993 yılında turizm sektöründe çalışmaya başladı. 

1995 yılında Hilton İstanbul’da ilk görevine başlayan Gieringer, bugüne kadar Hilton Worldwide’ın farklı ülkelerdeki otellerinde çeşitli posizyonlarda görevini sürdürdü. Kariyerinde birçok ödüle layık görülen Gieringer, Hilton Budapeşte ve Hilton Romanya’da Genel Müdür pozisyonunda liderlik yaptığı sıralarda, “Yılın Avrupa Lideri” ödülünü alırken, Avrupa Bölge Başkanı tarafından da “Avrupanın En Etkin Genel Müdürü”  ödülünün de sahibi olmaya hak kazandı. Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca bilen ve sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer alan Gieringer,  hobi olarak tenis ve fotoğrafçılıkla ilgileniyor.



Bu Haber 22.11.2022 - 14:17:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.