DoubleTree by Hilton Şanlıurfa kapılarını açtı

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa kapılarını açtı

Şanlıurfa’nın ilk uluslararası beş yıldızlı oteli olma özelliğine sahip DoubleTree by Hilton Şanlıurfa misafirlerini ağırlamaya başladı.


Şanlıurfa’nın ilk uluslararası beş yıldızlı oteli DoubleTree by Hilton Şanlıurfa kapılarını açtı. Urfa City AVM’nin yanı başındaki otel 17’si süit 190 misafir odası, toplamda 1.150 kişilik kapasiteye sahip toplantı ve etkinlik alanları, 1.600 m2’lik spa ve sağlık merkezi  ile misafirlerini ağırlamaya başladı.

Hilton Üst Sınıf ve Lüks Otellerden Sorumlu Ülke Müdürü Armin Zerunyan otelin Şanlıurfa ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi turizmi için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Amerika dışındaki ilk otelini 1955 yılında İstanbul’da açan Hilton için Türkiye her zaman özel bir konuma sahip oldu. Tarihi, kültürü, gastronomisi ve insanı ile dünyanın en değerli topraklarından biri olan Şanlıurfa’daki bu otelimizin hem şehrin hem de destinasyonun uluslararası pozisyonunu da güçlendireceğine inanıyoruz" dedi.

Vimsa Grup yatırımıyla Şanlıurfa’nın yeni yaşam merkezlerinden Esentepe’de konumlanan 11 katlı otelde, 28 m2’den başlayan standart ve delüks odalardan 116 m2 genişliğinde, içinde mutfak, oturma odası ve yemek masası bulunan Kral Dairesi’ne kadar farklı özelliklerdeki  odalar bulunuyor.



Bu Haber 21.03.2023 - 08:18:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.