Hido Yetenek Kampı Gloria Sports Arena'da

Hido Yetenek Kampı Gloria Sports Arena'da
Gloria Hotels&Resorts, bu yaz çok özel konuklara ev sahipliği yapıyor. ABD profesyonel basketbol ligi NBA’de oynayan Türk sporcu Hidayet Türkoğlu, Hido Yetenek Kampı 2015’i Gloria Sports Arena’da gerçekleştirirken, ailesi ile birlikte geçireceği tatil deneyimi için de Gloria Serenity Resort’u tercih ediyor.

Hido Yetenek Kampı Gloria Sports Arena'da

NBA’de oynayan ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu önderliğinde 2008 yılından beri faaliyetini sürdürmekte olan Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları ve Olimpik Basket, her yaz basketbola genç yetenekler kazandırmak için düzenlediği Hido Yetenek Kampının 6’ıncısını gerçekleştirmek için Türkiye'nin ve Avrupa'nın ilk çok kapsamlı spor kompleksi  Gloria Sports Arena’yı seçti. Bizzat NBA oyuncusu Hidayet Türkoğlu önderliğinde, milli antrenörlerden Ertuğrul Erdoğan ve milli basketbolcu Nedim Yücel’in  gözetiminde yapılacak Hido Yetenek Kampı 2015,  29 Temmuz-02 Ağustos tarihleri arasında yaklaşık 120 çocuğun katılımı ile Antalya, Belek’te Gloria Sports Arena’da gerçekleşecek. Kamp süresince modern basketbolun gereksinimleri her detayı ile katılımcılara öğretilecek ve gelişimleri sağlanacak.

Antalya Belek’te 105 bin metrekarelik bir alanda kurulu olan ve 50’den fazla branşta spor yapma imkânı sağlayan Gloria Sports Arena, hem amatör hem de profesyonel sporculara ev sahipliği yapıyor. Özel okullar ile spor okullarından gelen amatör sporculara kapılarını açarak ülkemizde spor altyapısının ve yeni yeteneklerin gelişmesine destek veren Gloria Sports Arena, sunduğu imkânlarla profesyonel sporculara, takımlara ve gruplara da en iyi hazırlık fırsatını sağlıyor.

Hido Yetenek Kampı 2015 için Gloria Sports Arena’yı seçen Hidayet Türkoğlu, ailesi ile birlikte geçireceği tatil deneyimi için de Gloria Serenity Resort’u tercih etti.







Bu Haber 25.07.2015 - 10:57:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.