Antalya’daki otelcilerden ‘Tatilini ülkende yap’ kampanyası

Antalya’daki otelcilerden ‘Tatilini ülkende yap’ kampanyası

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, türk vatandaşlarını ülke içinde seyahat etmeye yönlendirebilmek için "Ülkende kal, ülke senin keşfet" kampanyaları başlatmayı planladıklarını açıkladı.


Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler (AKTOB) Başkanı Kaan K. Kavaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri EMITT Turizm Fuarında  iç pazarı yönlendiren tur operatörleri ve seyahat acenteleri ile bir araya geldi.

Başkan Kaan K. Kavaloğlu fuarda gerçekleştirdikleri temaslara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

" İç pazarı domine eden tur operatörleri ve seyahat acenteleri ile fuar süresince görüşmelerimiz devam edecek. Dünyadaki tüm destinasyonlar kendi vatandaşlarını ülke içinde tatile yönlendiriyor. Özellikle pandemi sonrası dünyada iç pazar potansiyelleri kayda değer artış gösterdi. Sürdürülebilir turizmi destekleyen kısa mesafe uçuşlar tüm dünyada tercih nedeni olmaya başladı. Türkiye'de de "ülkende kal, ülke senin keşfet" kampanyaları başlatmayı planlıyoruz. Sadece Antalya'da keşfedilecek binlerce turizm ürünümüz var, özellikle çocuklu ailelerin keşfedip çocuklarına güzel anılar yaşatacağı tatil fırsatları var. Bunların tanıtılması yönünde de Bakanlığımız ve Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansımız (TGA) ile temaslarımız sürüyor," dedi.



Bu Haber 08.02.2024 - 10:49:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yerli Malı Kullan

    Afsin Kucukoglu 08.02.2024 - 12:21

    Biz de üreticiler olarak yerli malı kullanın diyoruz yıllardır.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.