Genç Turizmciler Derneği, yeni projelerini anlattı

Genç Turizmciler Derneği, yeni projelerini anlattı
Yurt çapındaki organizasyonun yanı sıra uluslararası alanda da çeşitli çalışmalar yürüten Genç Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı ve beraberindeki heyet Başkan Genç'e projelerini anlattı.



Türkiye dışında Almanya, Fransa, İngiltere, Lübnan ve Tunus’ta faaliyet gösteren derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’le, Sarıyer’de turizm ve tanıtım alanında yapılabilecek çalışmalarla ilgili olarak görüştü. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede, Sarıyer’in tarihi ve turistik değerleri üzerinde duruldu. Yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen kongre ve fuarlarda da Sarıyer’in tanıtımıyla ilgili çalışmalar yapılması noktasında görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, gelecek Aralık ayında yapılması planlanan Arap Turizmi Yatırım Zirvesi’ne ilişkin olarak da çeşitli bilgiler paylaşıldı. Arap turistler açısından Sarıyer’in önemli bir merkez olduğunun altını çizen Genç Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı, ilçede turizm gelirlerini artırmak adına yapılabilecek alternatif faaliyetler hakkında Başkan Genç’e projelerini anlattı.

Genç Turizmciler Derneği Genel Sekreteri Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Bilek ve Haşim Süngü’nün de hazır bulunduğu görüşmenin sonunda Dernek Başkanı Bulut Bağcı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e bir porselen tabak hediye etti.


Bu Haber 02.08.2012 - 13:56:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.