DoubleTree by Hilton, Tükiye'deki 10'uncu otelini açtı

DoubleTree by Hilton, Tükiye'deki 10'uncu otelini açtı
Hilton Worldwide’ın 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, Türkiye'deki 10'uncu oteli Double Tree by Hilton Van’ın açılışını duyurdu.


Double Tree by Hilton Van, küresel olarak en hızlı büyüyen üst sınıf full servis markası olan Double Tree by Hilton’un, halihazırda hizmet veren dokuz otelinin ardından Türkiye portföyündeki onuncu oteli oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü, Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği bir etkinlik için Double Tree by Hilton Van’ı ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu otelde gerçekleştirilen ön açılış etkinliğini de ziyaret etti.



'TÜRKİYE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ VE BÜYÜYEN BİR PAZAR'
 
“Türkiye bizim için önemli ve büyüyen bir pazar. Bu nedenle Double Tree by Hilton Van ile birlikte ülkedeki 10'uncu otelimizi açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz,” diyen Double Tree by Hilton Kıdemli Başkan Yardımcısı Dianna Vaughan, sözlerine şöyle devam etti:

“Misafirlerimizi evlerinde hissettirmek ve onlara unutulmaz bir konaklama yaşatmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu güzel otele hizmet odaklı kültürü getirmek ve iş, eğlence ya da her iki vesileyle Van’ı ziyaret eden misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için sabırsızlanıyoruz.”
 
Nemrut Gölü ve Muradiye Şelalesi’nin bulunduğu bölgede yer alan otel, 13'ü süit olmak üzere 94 odadan oluşuyor.
 
1.000 konuğa kadar ağırlama imkanı bulunan 7 esnek toplantı odası ile hizmet verecek olan Double Tree by Hilton Van,  713 metre kare büyüklüğünde kolonsuz bir balo salonuna da sahip.




Bu Haber 17.03.2016 - 13:13:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.