Nirvana Cosmopolitan, yenilenmiş halliyle yeniden kapılarını açtı

Nirvana Cosmopolitan, yenilenmiş halliyle yeniden kapılarını açtı

Nirvana Cosmopolitan, 7 Nisan’da yenilenmiş halliyle yeniden kapılarını açtı.


Nirvana Cosmopolitan, 7 Nisan’da yenilenerek yeniden kapılarını misafirlerine açtı. Renovasyon süreci boyunca odalarını ve ortak alanlarını modernize etti.

Otele 6 adet daha hızlı, klimatize, güvenlik donanımlı ve yeni nesil NFC teknolojisine sahip asansör eklendi.

Nirvana Cosmopolitan’ın içinde konumlanan Chayote Şef Restoran, yerel lezzetleri çağdaş bir yaklaşımla harmanlıyor.

Nirvana Cosmopolitan’daki Emilio mağazalarında Prada, D&G, Gucci, Givenchy, Fendi, Hugo Boss, Emporio Armani, Versace, Alexander McQueen ve Burberry gibi pek çok ünlü markanın tasarımları bulunuyor.

Cosmos Clinic; fizik tedavi ve rehabilitasyon, IV terapi ve manuel terapi gibi çeşitli uygulamalar yanı sıra 60 yaş ve üzeri sağlık programları, detoks ve wellness programları, fitoterapi ve alternatif tıp uygulamaları, kilo verme, check-up, anti-aging ve sporcu programlarıyla hizmet sunuyor.

Spa konseptini wellness deneyimiyle birleştiren ME Spa by L’Occitane’a iyi yaşamla ilgili pek çok farklı aktivitesiyle Ch’i For Life destek veriyor. Vegan bir restoran ve yoga alanı olarak hizmet veren Ch’i For Life; glütensiz, şekersiz ve vegan lezzetler yanı sıra çeşitli detoks programlarıyla well-being sürecini tamamlıyor.

Nirvana Cosmopolitan bünyesindeki Cosmos Sports Center futbol, voleybol, basketbol sahaları ve tenis kortları gibi çeşitli aktivite alanlarıyla hizmet veriyor.  

Birçok farklı egzersiz alternatifi içeren Cosmo Fit ise sporun farklı branşlarında eğitim almış eğitmenler ve ekipman üreticisi Technogym’in ekipmanlarıyla sonuç odaklı egzersizlere öncelik veriyor.

Türkiye’nin en büyük yolcu kapasiteli mega katamaranlarından Cosmos Moonlight, 7 Nisan itibariyle Nirvana Cosmopolitan’a demir attı.  Katamaran, haftanın belli günlerinde Nirvana Dolce Vita ve Nirvana Mediterranean Excellence misafirlerinin hizmetinde.

Cosmos Theatre’da,  Gravity Şov, Fridays Music Festival, Cabaret, Sound of Cosmos, Aquata Müzikali gibi şovlara ev sahipliği yapacak.

Cosmos Theatre’ın içinde konumlanan Club Cosmos, otel misafirleri ve şehir sakinlerinin eğlence anlayışını tamamen değiştirmeyi hedefliyor.



Bu Haber 08.04.2024 - 16:05:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.