Coral Travel'dan Ukrayna UITT Fuarı değerlendirmesi

Coral Travel'dan Ukrayna UITT Fuarı değerlendirmesi
Coral Travel, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen UITT Fuarı sonrası Ukrayna pazarı ve fuara ilişkin açıklama yaptı.



Ukrayna’nın en büyük ve sektörün en önemli fuarlarından olan UITT (Ukraine International Travel & Tourism), 29-31 Mart tarihleri arasında Kiev’de gerçekleşti. Ukrayna'nın önde gelen seyahat endüstrisi etkinliği ve seyahat işini kurmanın etkili bir yolu olarak evrensel olarak tanınan Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm fuarı olan UITT, bu yıl 30 ülkeden 200 şirketi ağırladı. Bulgaristan, Gürcistan, Dominik Cumhuriyeti, Mısır, Hindistan, Endonezya, İtalya, İspanya, Katalonya, Kıbrıs, Küba, Litvanya, Malta, Polonya, ABD, Tanzanya, Tunus, Türkiye, Ukrayna, Karadağ gibi ülke destinasyonların stantları ile katıldığı fuarı dünyanın dört bir yanından 16 bin'den fazla ziyaretçi izledi. UITT fuarında Kuşadası ve Kemer bölgeleri ayrı stantlarla temsil edildi.



CORAL TRAVEL FUARA 3 STANTLA KATILDI

Ukrayna pazarında geçtiğimiz sezon büyük artış sağlayan Coral Travel Ukrayna 210 metrekarelik merkez, 25 metrekarelik Coral Travel Elit Servis, 16,5 metrekarelik Coral Travel acenteler zinciri stantları ile katıldı. Rixos Hotels ile birlikte fuarın ana partneri olan Coral Travel’ın standında 36 Türk otelinin tanıtım masası yer aldı. Fuarın 26 saatlik seminer programında en popüler 'Yaz-2017' tatil yerlerine ilişkin yeni bilgiler paylaşılırken, Coral Travel'in 6 binden fazla acentesi farklı etkinliklere katıldı.

Coral Travel Ukrayna direktörü Tatiana Prokopenko’nun da katıldığı açılış töreninde, ülkelerin diplomatları, turizm organlarının ataşeleri, Ukrayna hükümet yetkilileri temsilcileri, Ukrayna Ekonomi Bakanlığı Turizm Bölümü Müdürü Ivan Liptuga ve Kiev Şehir Yönetimi Turizm Bölümü Başkanı Anton Taranenko da yer aldı.



CORAL TRAVEL UKRAYNA GALA GECESİ

Fuarın ilk gecesi Coral Travel Ukrayna'nın "Gala Açılış Partisi" DeLuxe Night Club’da 1300’den fazla kişinin katılımı ile gerçekleşti. Etkinlik sponsorunun Titanic Hotels olduğu partiye, otel temsilcileri, ulusal turizm ofisleri, havayolları, ajanslar ve ortaklar arasında bir sıçrama yaptı otel temsilcileri, ulusal turizm ofisleri, havayolları, Coral Travel'in en iyi seyahat acenteleri, basın mensupları ve OTI Holding temsilcileri katıldı.

''2017'DE DAHA BÜYÜK ARTIŞ BEKLİYORUZ''

30 Mart Perşembe sabahı ise, Hilton Hotel’de “Ukrayna-Türkiye ilişkilerinin ekonomi, kültür, havacılık ve turizm alanındaki durumu ve beklentileri “ konulu bir basın buluşması gerçekleşti. Toplantıya, Türkiye turizminin farklı alanlardaki temsilciler, bürokratlar; Ukrayna’nın Ukrinform, Turprofi gibi önemli  basın organları ile, Ukrayna Ekonomik Kalkınma ve Ticaret Bakanlığı Turizm Dairesi Direktörü Ivan Liptuga da katıldı. Ana moderatörlüğünü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman'ın yaptığı toplnatıda, Liptuga, 2016 yılında Ukrayna’dan Türkiye’ye gelen turist sayısının miliyonu aşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, 2017 yılında daha da büyük bir artış beklediklerini sözlerine ekledi.



TOPLANTIYA KATILANLAR:

Yapılan basın toplantısına; Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Türofed Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır,  AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, Atav Başkanı Nizamettin Şen, ICF Airports Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Döngel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, Ukrayna Ekonomik Kalkınma ve Ticaret Bakanlığı Turizm Dairesi Direktörü Ivan Liptuga, OTI Holding Ukrayna Temsilcisi Akın Bektaş ve Coral Travel Ukrayna Direktörü Tatiana Prokopenko şeklinde gerçekleşti.



Bu Haber 31.03.2017 - 13:53:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • aferin Kusadasi Kemer 01.04.2017 - 12:08

    Kusadasi ve Kemer ; Turkiye den ayri stand acarak cok dogru hareket yapmis, çünkü turizm bakanligi Turkiye standlarini medreseye cevirdi, sacma sapan Hacivat Karagoz sovlari , lokum serbet, ,,,diger ulkeler canli muzik eglence sampanya dagitiyor..Bundan dolayi bilhassa yazlik kasabalar kendi standini acmali, eglenceli , canli muzik ,ezine peyniri, raki , cay kahve , neşeli kokteyler duzenlemeli, yoksa zaten islamafobi tavan yapmis bir de turistin gozune sokmaya gerek yok....tebrikler

  • Murat Atsever 31.03.2017 - 03:09

    Yetişmiş istihdamı yaratmak çok zor ancak yitirmek çok kolay. Oti holding için insan kaynakları ne derece önemli her adımda bu görülmektedir. Konuk memnuniyeti ve yüksek karlılıkta bir yıl dilerim.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.