Coral Travel Antalya’daki merkez binasını Türk bayraklarıyla donattı

Coral Travel Antalya’daki merkez binasını Türk bayraklarıyla donattı

Coral Travel, Antalya’daki merkez binasını Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle donattı.


22 ülkedeki 37 şirketi ve 4 bin 300 profesyonel çalışanıyla 1992 yılından bu yana turizm sektöründe faaliyet gösteren ve yıllık 3 milyonun üzerinde turiste hizmet veren Coral Travel Group, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılında Antalya’da bulunan Coral Travel merkez binasını Türk bayraklarıyla ve Atatürk posterleriyle donattı.

Turizm sektörünün uluslararası platformdaki birçok lider markasını bünyesinde barındırıyor

Tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, destinasyon hizmetleri, destinasyonlar yönetim merkezi, havacılık, konaklama, bilgi teknolojileri ve güvenlik alanlarında hizmet veren Coral Travel Group (OTI Holding); turizm sektörünün uluslararası platformdaki birçok markayı bünyesinde barındırıyor.

Almanya, Belarus, Birleşik Arap Emirlikleri, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Gürcistan, İspanya, İsviçre, Letonya, Litvanya, Mısır, Polonya, Romanya, Rusya, Tayland, Türkiye, Ukrayna, Vietnam ve Yunanistan’da bulunan iştirak ve partnerleri ile faaliyet gösteren Coral Travel Group, kalite ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden ödün vermeden yeni pazarlar ve destinasyonlarda büyümeye devam ediyor.



Bu Haber 30.10.2023 - 09:35:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.