Coral Travel, İsviçre pazarına girdi

Coral Travel, İsviçre pazarına girdi

Coral Travel İsviçre pazarına girişini düzenlediği etkinlikle kutladı. Etkinlikte konuşan Coral Travel Group’un Orta Avrupa yöneticisi Koray Çavdır, 2024 yılında hedeflerinin 2 milyon misafire hizmet vermek olduğunu açıkladı


Coral Travel, İsviçre pazarına girişini, İsviçre’nin başkenti Zürih’teki The Dolder Grand Otel’de gerçekleştirdiği özel bir davet ile kutladı.

Coral Travel İsviçre yöneticileri, mevcut ve yeni dönem faaliyetleri hakkında organizasyonda yaptıkları sunumlarla davetlileri bilgilendirdi. Ayrıca gecede, Türkiye'nin önde gelen 6 üst segment otelinin (Cullinan Belek, Ethno Belek, Gloria Hotels & Resorts, Maxx Royal Resorts, Titanic Mardan Palace/Titanic Luxury Collection Bodrum, Xanadu Resort) temsilcileri yaptıkları sunumlarla otellerini tanıtma fırsatı buldu. Geceye çok sayıda İsviçreli seyahat acentesi yetkilisinin de aralarında bulunduğu 200 davetli katılım gösterdi.

İsviçreli Feel Good Inc. Grubu’nun sahne aldığı davette söyleşi ve sunumlar gerçekleştirildi.  

Coral Travel Group’un Orta Avrupa (Almanya, İsviçre, Avusturya) yöneticisi Koray Çavdır, yaptığı konuşmada Coral Travel Group’un faaliyette bulunduğu sektörleri tanıttı.  Çavdır, Avrupa kaynak pazarlarından 2023 yılında 1.6 milyon misafire hizmet verdiklerini, 2024 yılında hedeflerinin 2 milyon misafire hizmet vermek olduğunu açıkladı. Ayrıca grubun en önemli sloganın “Kalite ve Müşteri Memnuniyeti” olduğunu ve bu avantajıyla İsviçre'de sürdürülebilir büyüme hedeflediklerinin altını çizdi.



Bu Haber 15.12.2023 - 17:01:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.