Coral Travel Group, Otium Hotels'i Marvida Hotels yaptı

Coral Travel Group, Otium Hotels'i Marvida Hotels yaptı

Coral Travel Group markalaşmada bir adım daha atarak otellerin ismini de değiştirdi.


Daha ana OTIHolding'in ismini Coral Travel Group olarak değiştiren şirket, şimdi de otellerinde yeni markalaşmaya gidiyor. Coral Travel Group çatısı altında bulunan, 13'ü Türkiye'deki, toplam 17 oteli global pazarda 2024 yılından itibaren Marvida Hotels markasıyla konumlandırılacak. 

Antalya'da düzenlenen Starway Ödül Töreninde konuşan Coral Group Hotels Operasyon Direktörü Hakan Yılmaz, "Dünyanın her ülkesinden gelen misafirlerin adını anlayabileceği, modern, uluslararası bir marka yaratmak istiyoruz" dedi. Yılmaz, sezgisel olarak deniz yaşamını çağrıştıran Marvida'nın bunu karşılayacağını söyledi.

Marvida Hotels'in üç konseptte faaliyet göstereceğini kaydeden Hakan Yılmaz, bunların Marvida Family, Marvida Club ve Marvida Senses olacağını kaydetti. Yılmaz, "Marvida Family adından da anlaşılacağı gibi çocuk ve gençlerle tatile gelen ailelere maksimum konfor ve hizmet sunacak. Yemek hizmetlerine özel bir yaklaşımla çocukların sevdiği ve ebeveynlerinin onayladığı geniş bir yemek yelpazesi bulunacak. Genç misafirler için güvenli ve konforlu bir ortam, oyunlar, gelişimi ve dünya bilgisini birleştiren animasyonlar, yaratıcılık, spor, iletişim ön planda olacak. Ve tabii ki ebeveynler için bol miktarda dinlenme ve eğlence fırsatı." diye konuştu.

Marvida Club markasının daha dinamik ve hareketli bir tatil tercih eden misafirleri hedef alacağını ve her yaşa özgü eğlence ve aktivitenin bulacağını ifade eden Yılmaz bu konseptte de gastronomiye özel bir önem verileceğini söyledi.

Yılmaz, Marvida Senses'i ise yetişkin oteli olarak hizmet vereceğini kaydetti.



Bu Haber 03.11.2023 - 09:23:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.