Coral Travel Türkiye Starway Tourısm Awards 2023 sahiplerini buldu

Coral Travel Türkiye Starway Tourısm Awards 2023 sahiplerini buldu

“Coral Travel Türkiye Starway Tourism Awards 2023”, ödülleri sahiplerini buldu.


Coral Travel Türkiye Starway Tourism Awards 2023”, 26 - 29 Ekim 2023 tarihleri arasında Antalya, Sueno Hotels Beach Side’de 100’ün üzerinde acentecinin katılımıyla gerçekleşti.

Coral Travel Türkiye’nin en iyi acentelerinin katılımıyla düzenlenen organizasyonda, yıl boyunca ekiplerin gösterdikleri başarılı performanslara göre Best ve Perfect kategorilerinde ödüller takdim edildi.

Starway Tourism Awards Büyük Ödül kategorisinde, Perfect acenteler arasından Bursa’dan Aladağ Turizm “En Başarılı Yetkili Satış Acentesi”, Diyarbakır’dan Baturay Turizm “En Başarılı Satış Ofisi” ve yine Bursa’dan Mozzo Travel “En Başarılı Sistem Satış Acentesi” kategorilerinde ödül almaya hak kazandı.

2023 sezonunun değerlendirmesi ve 2024 hedeflerinin acentelerle paylaşıldığı toplantı gününde ise, misafir memnuniyetine katkıları sebebiyle Bursa’ dan Aladağ Turizm, Diyarbakır’dan Baturay Turizm, Kocaeli’nden Tur İndex Turizm ve Trabzon’dan Nayino Tours’a plaketleri verildi.

100. Yıl Cumhuriyet Balosu coşkuyla kutlandı

Acente yetkililerinin Coral Travel Türkiye bölüm yöneticileri ile birebir görüşme fırsatı bulduğu organizasyonda, 2024 sezonuna yönelik çalışmalar da yapıldı. Programda ayrıca acente yetkilileri,  kendileri için özel organize edilen rafting  ve buggy safari turlarına katılma imkanı buldular.

Etkinliğin ikinci günü akşamında düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Balosu’na Coral Travel Türkiye’nin katılım sağladı.



Bu Haber 01.11.2023 - 18:24:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.