Başaran Ulusoy'dan acentelere davet: Malumlarınız olduğu üzere...

Başaran Ulusoy'dan acentelere davet: Malumlarınız olduğu üzere...
Ertelenen genel kurul öncesi adaylıktan çekildiğini açıklayan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, 'genişletilmiş BYK toplantıları' veya 'veda toplantıları' adı altında acente toplantılarına devam ediyor. Ulusoy son olarak acenteleri İstanbul'da yapacağı 'veda yemeği'ne davet etti.


Genel kurula bir hafta kalmasına karşın, 18 yıldır TÜRSAB'ı yöneten Başaran Ulusoy'un seçimde ne yapacağı bilinmiyor. Toplantı yaptığı her bölgede acentelerden helallik almaya geldiğini ifade eden Ulusoy'un, yaptığı konuşmalarda rakibi Bağlıkaya'yı hedef alan konuşmalar yapması ve 'bu kongre TÜRSAB'ın var oluş kongresi' ifadelerini kullanması dikkat çekiyor.



''TECRÜBE VE İSTİKRAR LİSTESİ AÇIKLANMADI''

TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün, genel kurula ''Tecrübe ve istikrar'' listesi ile gireceklerini ve yakında listeyi açıklayacaklarını belirtmişti. Ancak açıklamanın üzerinden bir aya yakın bir süre geçmesine karşın henüz liste ve olası başkan adayı açıklanmış değil.

Ulusoy ve ekibinin genel kurulda nasıl bir strateji izleyeceği henüz belli olmasa da Ulusoy, 'genişletilmiş BYK toplantıları' veya 'veda toplantıları'yla acentelerle buluşmaya devam ediyor.

''MALUMLARINIZ OLDUĞU ÜZERE...''

Ulusoy son olarak, İstanbul'da yapacağı 'veda toplantısı'na acenteleri davet etti. Davet metninde, ''Malumlarınız olduğu üzere 18 yıldır aralıksız onurla sürdürdüğüm başkanlık görevinden ayrılıyorum'' ifadeleri kullanıldı.

Ulusoy'un ''veda yemeğine'' ilişkin davet metni şöyle:








Bu Haber 17.02.2018 - 11:27:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.