Alman seyahat acenteleri Kuşadası'nı seçti

Alman seyahat acenteleri Kuşadası'nı seçti
Almanya Seyahat Acenteleri Birliği'nin 2016 kongresi Kuşadası'nda yapılacak.


Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) 2016 yıllık kongresini Kuşadası'ında yapılacağı açıklandı. TÜRSAB'ın girişimleri ile Kuşadası'na getirilen kongre, Efes Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Konuya ilişkin olarak Başkan Norbert Fiebig ve İdari Müdür Dirk Inger imzasıyla TÜRSAB'a gönderilen yazıda şöyle denildi:

"Yönetimin aldığı karara ilişkin desteğimizi ve mutlak kabulümüzü içtenlikle ifade etmek isterim. Detaylı ve etkili başvuru için çok teşekkür ediyoruz. İyi düzenlenmiş Yer Denetimi ve Sayın Fiebig’in ziyareti süresince gösterilen çabalar ve bağlılığa ilişkin olarak Sayın Fiebig’in raporu, DRV Yıllık Kongresi 2016 için Kuşadası’nın mükemmel bir yer olduğuna dair herkesi ikna etmiştir.

Sizi temin ederiz muazzam çabanızı ve DRV Yıllık Kongresi’ni – yapacağınızdan eminiz – ağırlayacak olmanızdan ötürü müteşekkir olduğumuzu ifade ederiz. Üyelerimizin, Kuşadası’nda sıcak ve samimi Türk misafirperverliği ve profesyonelliği ile birlikte güzel bir tabiatta etkileyici ve mükemmel şekilde organize edilmiş bir kongre beklediklerinden eminiz. Buluşmak için mükemmel bir yer!"


Bu Haber 10.06.2015 - 10:37:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Istanbul Acenta 10.06.2015 - 08:13

    Yaklasan Tursab Secimleri oncesinde muspet hicbir icraati olmayan Basaran Ulusoy bunu allar pullar anlatir durur.Ama acentalar kanmaz.16 yillik saltanati devirecek olan yeni yonetime bu organizasyonda basarilar dileriz.

  • Mehmet Can 10.06.2015 - 03:27

    Alman Seyahat Acentaları Efes Kongre Merkezini tercih ederken neden Tursab Kongresi israrla Lutfi Kirdarda yapilir?Bu arada 2 senedir açık olan Efes Kongre Merkezinde Acun Ilıcalının Yetenek Sizsiniz finalinden sonra yapılan ikinci organizasyon olması açısından sevindirici.()

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.